Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hónapja kezdtem a munkahelye...

7 hónapja kezdtem a munkahelyemen és ma megtudtam, hogy babát várok (3 lombik után, spontán). Szerintetek gond lehet belőle, hogy ilyen hamar teherbe estem az új munkahelyen?

Figyelt kérdés
2019. okt. 1. 18:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Hát azon kívül, hogy nagy eséllyel nem vesznek vissza, semmi. Gratulálok amugy
2019. okt. 1. 18:44
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Nálunk a kolléganő 1 honapos munkaviszony után jelentette be
2019. okt. 1. 18:48
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Attól függ milyen munkahely, milyen a főnök - amit mi nem tudunk. De ha próbaidőn vagy, akkor indoklás nélkül kirúghatnak, jobb ha tudod.
2019. okt. 1. 19:21
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Igen ritka a 3 hónapnál hosszabb próbaidő, utolso
2019. okt. 1. 19:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hallod, benéztem a hónapot napnak 😂😂 sorry!!! Basszus 😂
2019. okt. 1. 19:26
 6/12 anonim ***** válasza:
98%
Nem lehet belőle gond, meg amúgy is ennyi sikertelen lombik után, ha az is lesz belőle tegyél rá magasról!:) Most te vagy az első és a baba, szívből gratulálok!
2019. okt. 1. 19:43
 7/12 anonim ***** válasza:
95%
Őszintén, 3 lombik után pont letojnám, hogy ki mit gondol. Gondolom le vagy véglegesítve, számtalan nő szül, ez az élet rendje, ti pedig különösen megszenvedtetek érte, én szívből gratulálok neked, vagyis nektek! :)
2019. okt. 1. 20:08
 8/12 anonim ***** válasza:
89%

Gratulálok.

Semmi gond nem lesz.

2019. okt. 1. 20:34
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

A 3.sikertelen lombik után váltottam munkahelyet, egy sokkal nyugodtabb, kiszámíthatóbb céghez jöttem. Egy év pihenést kértünk az orvosoktól a következő lombikig, gondoltuk ha 1 év munkaviszony után esek teherbe, azt már biztos nem nézik rossz szemmel.

Álmunkban nem gondoltuk volna, hogy sikerülni fog spontán ennyi probléma mellett ami nekünk van.

2019. okt. 1. 20:40
 10/12 anonim ***** válasza:
96%

7 hónap az több, mint fél év. Nekem az már elég idő ahhoz, hogy ne legyen emiatt rossz érzésem. De persze mindenki más.

Nem hinném, hogy emiatt gond lenne.

2019. okt. 1. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!