Neekem az ismeretségi körömben ketten is vannak. Az egyik párnak kétszer is sikerült :)
2011. jún. 1. 19:12
2/12 A kérdező kommentje:
Jaj, de jó:) Lombikbabánk van és nagyon szeretnénk a kistesót természetes úton összehozni!
2011. jún. 1. 19:14
3/12 anonim válasza:
Nekem 15 hónapos a kisfiam 5 évet vártunk rá és végül lombikkal jött össze ,amikor betöltötte az egy évet akkor kezdtünk el próbálkozni,már volt időpontunk is a Kaáliba és a második hónapban volt nagy meglepetés:) most 13 hetes terhes vagyok:)
2011. jún. 1. 20:08
4/12 A kérdező kommentje:
Jaj kedves utolsó, pont ilyeneket akartam olvasni:) És nálatok kivel volt a "gond"? Férjeddel vagy veled voltak egészségügyi problémák?
2011. jún. 2. 08:37
5/12 anonim válasza:
Ezek a válaszok nekem is kedves szavak. 10 év után a 2. lombikunk sikerült.Most 6 hónapos a fiam és már alig várom hogy próbálkozhassunk és spontán kismama legyek.Nálunk nem volt gond egyikünkkel sem. Igazából már mehetne a kistesó projekt csak most 3 hét múlva epekő műtétem,de utána belevágunk a dologba:))))
2011. jún. 10. 15:06
6/12 anonim válasza:
Nálunk is van 2 ismerős is,sajna nem tudom kinél volt a gond.
Másik ismerősnél meg mindent megpróbáltak,sok évig,sehogy nem jött össze a baba,majd végül mikor "feladták" a babaprojektet,spontán összejött.
2011. dec. 30. 14:08
7/12 anonim válasza:
Közeli jóbarátéknál 3 sikertelen lombik után a 4.-re készültek és spontán összejött, mostanában fog szülni. A spermiumszámmal volt a gond.
2011. dec. 30. 14:25
8/12 anonim válasza:
Szia ! Tesóméknál a nagyobbak 2. lombikra sikerültek, aztán mikor ők voltak 9 hónaposak megfogant természetes úton a kistesó is :)) Igaz ők nem így tervezték, a férjnek volt kevés a sperma száma, de a felségnél is volt valami csak sajna már arra nem emlékszem, hogy mi ! Sok sikert a kistesóhoz !
2011. dec. 30. 14:28
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok!
A kérdés kiírása óta nekünk még nem sikerült természetes úton a tesó, igaz a ciklusom is most kezd helyreállni szoptatás után, háta:)
Ha nem sikerül, akkor márciusba visszamegyünk a meddőségibe!
2011. dec. 30. 16:24
10/12 anonim válasza:
Szia
Nekünk volt két sikertelen lombikunk 7 éve, nagyobb részben a férjem spermiumjával volt gond, a 3. vizsgálatákor 0% volt ami úgy mozgott mint kellene. Azóta van egy 3 éves kisfiam, spontán sikerült, és most várom a következöt, szintén spontán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!