Ciklus diagrammos! Ezzel estem teherbe, de segitenétek megmondani h melyik nap lehetett a teherbeesés?
Első vagyok.
Nem értem a problémádat. Az ovu átlagos ideje a cikluson belül a 14. nap. Ez neked stimmel. Azaz teljesen átlagos ciklussal estél teherbe. Nem kell csodálkozni azon, hogy az orvosod az utolsó vérzésed alapján kalkulálja a szülésed várható idejét. Akkor is ugyanez jönne ki, ha az ovudtól számolná, csak azt meg ugye nem tudja napra pontosan.
1-2 nap eltérés annyira, de annyira nem számít, majd megtudod te is. :) Én is annyira odáig voltam, hogy a 14. nap helyett a 16-on estem teherbe. Aztán a babám megszületett 35+5-re... Visszagondolva arra, pirulnom kell, hogy mennyire hangsúlyoztam azt a két napot. :) Mulatságos lehetett az orvos szemszögéből.
egyetértek az utolsóval.
én ráadásul a 21. ciklusnapon estem teherbe, 100%. A dokim is tudja. Mégis az utolsó menzi első napjától számított 40. hétre vagyok kiírva (júli. 28), nem foglalkoztak a peteérésem dátumával. Néha megkérdezik ultrahangon, hogy mindig megfelelt a baba mérete a terhességi kornak? Akkor elmondom, hogy mikor, hogy, de tudom, hogy egy héttel később fogant a nagykönyvben megírtnál.
Bólintanak rá, és ugyanúgy beírják a szülés várható időpontját júli 28-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!