Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ciklus diagrammos! Ezzel...

Ciklus diagrammos! Ezzel estem teherbe, de segitenétek megmondani h melyik nap lehetett a teherbeesés?

Figyelt kérdés
ugyebár szept. 24-től számoljuk az orvossal,de azért mégis kíváncsi lennék a valamennyire pontos dátumra is..?segítenétek?
2011. máj. 11. 11:13
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
2011. máj. 11. 11:13
 2/11 anonim ***** válasza:
Hő alapján a 13-14.15. ciklusnapok valamelyikére tenném. A terhesteszt is erre rá 1-13 nappal lett pozitív. Gratulálok!
2011. máj. 11. 11:22
 3/11 A kérdező kommentje:
és akkor ez alapján hogyan tudnék szülést számolni?mert menszi alapján juli 1.
2011. máj. 11. 11:25
 4/11 anonim ***** válasza:
menzi alapján kell számolni, nem a teherbeesés alapján, doki is úgy számolja.
2011. máj. 11. 11:31
 5/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nem értem a problémádat. Az ovu átlagos ideje a cikluson belül a 14. nap. Ez neked stimmel. Azaz teljesen átlagos ciklussal estél teherbe. Nem kell csodálkozni azon, hogy az orvosod az utolsó vérzésed alapján kalkulálja a szülésed várható idejét. Akkor is ugyanez jönne ki, ha az ovudtól számolná, csak azt meg ugye nem tudja napra pontosan.

1-2 nap eltérés annyira, de annyira nem számít, majd megtudod te is. :) Én is annyira odáig voltam, hogy a 14. nap helyett a 16-on estem teherbe. Aztán a babám megszületett 35+5-re... Visszagondolva arra, pirulnom kell, hogy mennyire hangsúlyoztam azt a két napot. :) Mulatságos lehetett az orvos szemszögéből.

2011. máj. 11. 12:06
 6/11 anonim ***** válasza:

egyetértek az utolsóval.

én ráadásul a 21. ciklusnapon estem teherbe, 100%. A dokim is tudja. Mégis az utolsó menzi első napjától számított 40. hétre vagyok kiírva (júli. 28), nem foglalkoztak a peteérésem dátumával. Néha megkérdezik ultrahangon, hogy mindig megfelelt a baba mérete a terhességi kornak? Akkor elmondom, hogy mikor, hogy, de tudom, hogy egy héttel később fogant a nagykönyvben megírtnál.

Bólintanak rá, és ugyanúgy beírják a szülés várható időpontját júli 28-ra.

2011. máj. 11. 12:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is 100%-og biztos vagyok benne, hogy kb a 23-24 ciklusnapon estem teherbe (napra pontosan tudom a dátumot) és az én dokim figyelembe veszi, örült is neki, hogy említettem. A védőnőm is bólogatott és benne is van a kiskönyvemben h eltérés van... A szülés napját pedig az általam mondott alapján számolták.
2011. máj. 11. 13:01
 8/11 A kérdező kommentje:
de arra lennék kiváncsi hogy akkor azt hogy kell számolni?+ - ??,csak kiváncsiságból akkor mikorra jönne ki a szülkés dátuma??
2011. máj. 11. 13:33
 9/11 anonim ***** válasza:
neked nem kell semmit sem hozzáadnod, sem kivonnod, mivel a nagykönyvben megírtak szerint pont félidőben volt a peteérésed. így nálad tuti a menzi első napjától számított 40. hét a várható időpont.
2011. máj. 11. 13:43
 10/11 anonim ***** válasza:
mármint persze semmi sem tuti, mert jöhet két héttel előbb, vagy túl is hordhatod, de elvileg júni 1-én jár le a 40 heted.
2011. máj. 11. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!