Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki esett teherbe spontan...

Ki esett teherbe spontan lombik utan?

Figyelt kérdés
Ketoldali petevezetek elzarodas miatt lombikra kellett mennunk (endomtriozis total tonkretette a vezetoket) es elsore sikerult is, megszuletett a kisfiunk. Arra lennek kivancsi, hogy jart e mar ugy valaki, lombikterhesseg utan osszejott spontan a kisteso. Foleg petevezetek gondokkal kuzdok erdekelnének. Koszonom
2019. júl. 16. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Sok ilyen történet van... Én sajnos nem ezt a tábort erősítem; így most újra belevágunk a lombikba (7. lesz).
2019. júl. 16. 19:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik barátnőm. Két sikertelen lombik után, 7 év próbálkozás után, mikor már feladták akkor sikerült spontán teherbeesnie. Náluk nem találtak szervi okot, lényegében semmit, inkább sok “apróságot” - kis pajzsmirigy eltérést, minimális IR, kisebb petéi voltak a lánynak... Már 2 éves a kislánya.
2019. júl. 16. 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Az utolsó mondatod elkerülte a figyelmemet, ne haragudj.
2019. júl. 16. 19:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen van ilyen, barátnőm járt így. Lombikbébi, kislány, mikor 6 hónapos volt teherbe esett a kistesóval spontán. És elvileg a 16.terhességi hétig nem vette észre mert még nem volt menzesze, orvosok 100%ra mondták, hogy természetes módon nem lehet gyereke, meg pici túlsúlya is volt. Rosszulétek sem voltak csak azt vette észre mintha remegne a pocakja. Nem lehetetlen. Már 7 hónapos a kisfiú🙂
2019. júl. 16. 20:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Ördög Nóra.:)
2019. júl. 16. 20:11
 6/9 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat

Igen azt tudom hogy sok olyan van h lombik itan spotan, mint az Ordog Nori, de neki is pl nem volt szervi baja. Nekem viszont van:(

Szoval foleg ilyen petevezetekes sztorikra lennek kivancsi.

Amugy nem baj ha a kovetkezo is lombik lesz, van meg 7 db 5 napos fagyibabank, szoval stimu se kell mar soha tobbe vszeg, de ugy szeretnem megeli a spontan teherbeeses csodajat :) nem mintha a lombikos teherbeeses nem lenne az

2019. júl. 16. 20:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerősömnek az egyik petevezetéke szinte felrobbant méhen kívüli terhesség miatt. A másik el volt záródva. Most 7 hónapos a csoda-kisfiuk.. :)
2019. júl. 17. 07:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Próbáld ki az aviva tornát, sokat segít!
2019. júl. 17. 14:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Aviva tornat nem csinalhatok elvileg, mert az verboseget okoz, ami rossz hatassal van az endometriozisra, igy tobbet rontana mint javitana:(
2019. júl. 17. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!