Mennyire veszélyes a hematóma az embrióra nézve?
Sziasztok!
7+1 napos várandós vagyok és ma egy nagyon minimális barnás folyást vettem észre a wc papíron, megijedtem ezért elmentem sos megnézetni, hogy mi lehet a baj.
A petezsák alsó pólusán egy 6x11mm-es hematómát látott az orvos.
Ezen kívül minden rendben, az embrió mérete is a korának megfelelő, élénk szívhangja van és zárt a méhszáj, amire azt mondta az orvos, hogy pozitívum.
Szedek magnéziumot,velfemet,ladeevit terhes vitamint, kaptam progeszteront a terhesség kezdetekor és most rutascorbint kell szednem plusszba.
A kérdésem az lenne, hogy mennyire veszélyes a hematóma? Akinek volt mennyi idő alatt szívódott fel/ürült ki?
Nekem 5. héten volt menstruáció-szerű vérzés 2 napig. 12x33 mm-es hematomám volt a petezsák alatt. Legközelebb 8. héten volt barna folyásom, nagyon megijedtem. Másnap az uh-n már nem volt hematóma. Azóta minden rendben.:)
18 hkm
6+3 hetesen rohantunk mi is be a kórházba erős barnázás miatt.
Petezsák mellett volt a haematóma.
Napi 3x1 tabletta utrogestant kellett szednem. 10 hetesen is volt egy pici barnázás. 12.hétre teljesen eltűnt. Semmilyen gondot nem okozott.
29+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!