Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire veszélyes a hematóma...

Mennyire veszélyes a hematóma az embrióra nézve?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

7+1 napos várandós vagyok és ma egy nagyon minimális barnás folyást vettem észre a wc papíron, megijedtem ezért elmentem sos megnézetni, hogy mi lehet a baj.

A petezsák alsó pólusán egy 6x11mm-es hematómát látott az orvos.

Ezen kívül minden rendben, az embrió mérete is a korának megfelelő, élénk szívhangja van és zárt a méhszáj, amire azt mondta az orvos, hogy pozitívum.

Szedek magnéziumot,velfemet,ladeevit terhes vitamint, kaptam progeszteront a terhesség kezdetekor és most rutascorbint kell szednem plusszba.

A kérdésem az lenne, hogy mennyire veszélyes a hematóma? Akinek volt mennyi idő alatt szívódott fel/ürült ki?

2023. jún. 29. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 5. héten volt menstruáció-szerű vérzés 2 napig. 12x33 mm-es hematomám volt a petezsák alatt. Legközelebb 8. héten volt barna folyásom, nagyon megijedtem. Másnap az uh-n már nem volt hematóma. Azóta minden rendben.:)

18 hkm

2023. jún. 29. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Pont ilyen idős terhes koromban volt elég nagy méretű, ami kivérzett, és két nap múlva távozott. Többet nem volt problémám vele.
2023. jún. 29. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:

6+3 hetesen rohantunk mi is be a kórházba erős barnázás miatt.

Petezsák mellett volt a haematóma.

Napi 3x1 tabletta utrogestant kellett szednem. 10 hetesen is volt egy pici barnázás. 12.hétre teljesen eltűnt. Semmilyen gondot nem okozott.

29+3 hkm

2023. jún. 29. 21:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem 2 hét kellett. Azóta 6 éves a nagyfiam.
2023. júl. 4. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!