Mennyire veszélyes a hematóma a terhesség alatt?
10 hetes terhes vagyok, sajnos vérezni kezdtem, bár inkább mintha víz lett volna, benne pár csepp vér.
Bementünk a kórházba, a baba jól van, az orvos nem látott semmit, a leletre ráírta, hogy nem lát hematomát.
Ehhez képest ma, négy nappal később a saját orvosom talált a petezsák felett egy 5 mm-es hematómát. Bár a kórházban nem valami alaposan nézték...
Kaptam rá progeszteront, ezen kívül c vitamin, magnézium, pihenés.
A baba korának teljesen megfelelő.
Vér azóta nincs, csak kevés barna pecsételés.
Nagyon meg kell ijednem vajon?
Amikor a véres híg valami kifolyt, talán akkor ürült ki a hematóma?
A 12 heti UH másfél hét múlva esedékes. Érdemes volna addig mèg elmenni megnézetni, vagy elég akkor?
Köszönöm a válaszokat!
Nekem volt a 6. héten, rózsaszín folyással mentünk kórházba, lekopogom akkor egyszer volt ilyen. 2x4 mmes volt. Nekem akkor azt mondták, szerencsém van, mert a méhszájnál, a baba alatt helyezkedik el. Ha felette van, az veszélyesebb, ezért javasolt lenne tényleg pihenned sokat.
A jó hírem az, hogy egy hét múlva mentem kontrollra, már nyoma sem volt!! :) simán felszívódhat, csak tényleg pihenj! Holnap teszem le én a progeszteront, elmúltunk 12 hetesek :)
Kitartást és ne aggódj! Pihenj amennyit tudsz!
Sziasztok,
Aki keresgélne ebbe a témában.
6-7hetes terhesen volt 24mm heamatomam veszélyeztett lettem 1 honapnyi fix fekvés. 5mmes heamatoma ha vugyáztok felszivodik. 2 hét utan az enyém 12mmessé csökkent. Ágynyugalomra írt az orvos, de aki szedi a gyógyszert a vitamint nincs véralvadászavara vagy egyéb baja felszívódik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!