Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha az első terhesség veszélyez...

Ha az első terhesség veszélyeztetett volt, a második is az lesz?

Figyelt kérdés
A terhességem 26. hetétől kezdve végig ágyban kellett feküdnöm, csak ha nagyon muszáj volt kelhettem fel koraszülés gyanúja miatt. Lerövidült a méhnyak és a külső méhszáj kezdett kinyílni. Ennek ellenére végülis meg kellett indítsák a szülést a 39h5n-on és mivel egyáltalán nem akartam tágulni, császár lett a vége. Vajon ha mégegyszer teherbe esnék megint veszélyeztetett terhes lennék? Van valakinek hasonló tapasztalata?

2021. ápr. 21. 00:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Engem a 2.-ra is veszélyeztettnek írtak, de hàl istennek, végig a terhességem alatt semmi baj nem volt.Az első terhességemnél, magas vérnyomásom volt végig. Így mikor kiderült ,hogy babát várok automatikusan veszélyeztettnek írtak.
2021. ápr. 21. 01:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt attól is függ miért voltál az. Azért ha van az embernek egy alap betegsége azt is figyelembe kell venni.

Én mind a 3 az voltam.

2021. ápr. 21. 04:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Fiammal 24.héten nyílott a méhszáj, onnan végig fekvés, veszélyeztetett terhesség.

2.terhességem a 9.héten végetért.

Most 16hetes vagyok, és nem veszélyeztetett.

2021. ápr. 21. 08:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi miatt. Mivel minden terhesség más, így nem valószínű, hogy a második is ugyanolyan ok miatt veszélyeztetett lesz. Nekem azért volt mindegyik terhességem az, mert pajzsmirigy problémám van.
2021. ápr. 21. 08:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem a 2. Terhességemnél automatikusan annak vettek fel, az elsőre hivatkozva.
2021. ápr. 27. 15:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2021. ápr. 29. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!