Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha az eső terhességem veszélye...

Ha az eső terhességem veszélyeztetett volt, akkor esélyes, hogy a második is így lesz? Kérlek, írjátok le tapasztalataitokat! Köszönöm! :-)

Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
nem. nekem az első veszélyeztetett volt, a második sima. de a hajlam megmaradt- pl.: sűrű haskeményedés.... már másképp tudtam én is kezelni.
2010. máj. 10. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Az első terhességemnél veszélyeztetett voltam a 14. héten elment a baba,a második probléma mentesnek indult,de akkor is veszélyeztetett voltam sajnos a 8. hétig tartott,a 3. terhességnél szintén veszélyeztetett voltam,problémák is voltak,de egészséges kislányom született időre :)

Többnyire ha az első veszélyeztetett volt akkor a másodikat is annak veszik,az elsőnél lévő problémák miatt.

2010. máj. 10. 21:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem!

Nekem első babánál 28.héten vészesen megrövidült méhnyak, és 2ujjnyira nyitott méhszáj volt. Állandó fekvés.

37 hetesen született meg.

Másodiknál a 34.hetet töltöm lassan, nincs semmi baj, nálunk pl a baba elhelyezkedése miatt volt a veszély anno.

De mindenki más, u h ne vonj le ezen válaszok alapján következtetést (szerintem)!

Sok sikert! :D

És, fő a pozitív hozzáállás! :D

2010. máj. 10. 21:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Amikor a kisfiammal terhes voltam, bevéreztem a 16. és a 18. héten. Nagyon szigorú ágynyugalom következett! Akkor ezt megtehettem, de ha most is így lenne, kicsit komplikáltabb lenne a 2 éves manó mellett, bár terveztük a kistesót! :-)
2010. máj. 10. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!