Ha az eső terhességem veszélyeztetett volt, akkor esélyes, hogy a második is így lesz? Kérlek, írjátok le tapasztalataitokat! Köszönöm! :-)
Az első terhességemnél veszélyeztetett voltam a 14. héten elment a baba,a második probléma mentesnek indult,de akkor is veszélyeztetett voltam sajnos a 8. hétig tartott,a 3. terhességnél szintén veszélyeztetett voltam,problémák is voltak,de egészséges kislányom született időre :)
Többnyire ha az első veszélyeztetett volt akkor a másodikat is annak veszik,az elsőnél lévő problémák miatt.
Szia!
Nem!
Nekem első babánál 28.héten vészesen megrövidült méhnyak, és 2ujjnyira nyitott méhszáj volt. Állandó fekvés.
37 hetesen született meg.
Másodiknál a 34.hetet töltöm lassan, nincs semmi baj, nálunk pl a baba elhelyezkedése miatt volt a veszély anno.
De mindenki más, u h ne vonj le ezen válaszok alapján következtetést (szerintem)!
Sok sikert! :D
És, fő a pozitív hozzáállás! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!