Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vérzés a harmadik trimeszterbe...

Vérzés a harmadik trimeszterben: hogy alakult utána?

Figyelt kérdés

Tapasztalatok érdekelnének, akinek a második trimeszter végén - harmadik trimeszter elején volt erősebb vérzése, hogy folytatódott? Miután elmúlt, visszatért a vérzés? Koraszülés lett belőle? Feküdtetek?

Úgy néz ki, engem a napokban kiengednek a kórházból, mert megszűnt a vérzés, és kíváncsi vagyok, mire lehet számítani a következő hetekben. Holnap töltöm a 30. hetet.

2019. márc. 31. 11:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Mi miatt véreztél? Méhlepény?

Ha vigyázol magadra,nem emelsz,nem veszel ülőfürdőt,nem erőlteted meg magad,akkor nem lesz koraszülés, simán kihordhatod végig csak tényleg figyelj magatokra!

Én a 25.héttől vérzek,néha kevésbe néha jobban! És igen,benne van a pakliban,hogy koraszülés lesz,ha nem tartom be a szigorú ágynyugalmat.De mivel neked elmúlt,reméljük nem tér vissza :)

2019. márc. 31. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!