10 hetesen egy 1 centis hematoma veszélyes lehet a magzatra? Van miért aggódnom? Nem nagyon mondott semmit a doki.
Figyelt kérdés
2023. ápr. 21. 12:01
1/6 anonim válasza:
Az attól is függ, hogy hol helyezkedik ez a haematoma?
2/6 anonim válasza:
Nekem is volt,felszivodott szepen,verzes sem volt.
En mar nem emlekszem pontosan hol helyezkedett el,csak azt tudom,hogy a 12.hetben mar nem volt sehol,felszivodott
3/6 A kérdező kommentje:
Az van a leleten, hogy a "petezsák alsó pólusánál".
2023. ápr. 21. 12:07
4/6 anonim válasza:
Akkor nincs rossz helyen, elég pici is. Nekem is ekkora volt, szintén az alsó pólusnál, pár hét alatt el is tűnt. 1. Voltam
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2023. ápr. 21. 13:31
6/6 anonim válasza:
Szia! Nem nagy a hematóma és jó helyen is van, de kaptál rá progi pótlást, magnézium, C-vitamin, Rutascorbin szedését ajánlotta az orvost? Ezek fontosak, plusz fekvés, amíg fel nem szívódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!