Két császármetszés után ikerterhesség?
Sok a családban az iker anyai ágon és férjem részén szintén anyai ágon. Már két gyermekünk van, nem ikrek viszont tervezzük a harmadik babót. Nem bírok aludni és szöget ütött a fejembe, hogy mi van, ha most harmadjára bejön két császár után kicsit izgulni kezdtem. A hegem szép és két év eltelt már az utolsó szülés óta.
Akinek két császár volt és harmadikra iker babó lett, leírná a történetét? :)
Már feltetted egyszer ezt a kérdést, ott leírták x oldalon keresztül, hogy mekkora esély lehet 2 "babóra".
Olvasd vissza és el tudod dönteni, hogy kell-e újabb "babó" vagy sem.
Most tettem fel elösszőr kérdést kedves első válaszoló, köszönöm szépen!
Babó így is úgy is lesz,nem ez dönti el.
Nem arra voltam kiváncsi amit te leírtál.
Köszönöm, az értő olvasást.
Nem az esélyekre voltam kiváncsi az adott, hogy benne van a pakliban, hanem arra ki hogyan élte meg az iker terhességet két császár után, voltak-e komplikációk, plussz vizsgálatok az egyszerűség kedvéért leírom hátha így érthetőbb! :)
Pl: szétnyílt-e a hege, kellett valami speciális dolog hasfelkötéshez nagyobb súly lévén, ha igen kinek mi vált be.
Hogy ha netán úgy alakul, hogy iker lesz kicsit felkészültebben induljak neki.
Természetesen mindenkinek más és más dolgok válnak be és nincs két egyforma terhesség stb... csak tájékozódni probálok ilyen téren.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!