Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túlsúlyos kismamák! Milyen...

Túlsúlyos kismamák! Milyen volt a terhességetek?

Figyelt kérdés

Mennyit híztatok vagy fogytatok? Volt bármilyen komplikációtok? Babátok egészséges lett? Mekkora babátok született? Kellett diétát tartanotok?

Én első babámmal (3920 gr és 55 cm) még 65 kg voltam, 167 centihez, rengeteget híztam, 23 kg-ot, aminek a fele ment le szülés után, aztán elkezdtem hízni fokozatosan újra. A második baba nem akart sikerülni, 112 kg voltam ekkor (ez volt a mélypont), elkezdtem diétázni, sokkal többet sportolni, sikerült 88 kg-ig fogyni (ennyi vagyok most) és sikerült spontán teherbe esni. Félek, hogy sokat fogok hízni megint, mert még a víz is rajtam marad. Ha ránézek egy almára már fél kilóval nehezebb vagyok másnap. Hiába a hányás és a rosszullét. 160 gramm ch diétát tartok.

2021. jan. 3. 13:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
*leptin bocsánat
2021. jan. 4. 00:53
 72/75 anonim ***** válasza:
7%

#68, #70 na emiatt van ennyi elhízott. Mert beveszik ezt a maszlagot.

Van olyan, aki betegség miatt hízott el, de mondjuk 10%-a.

A többi a rossz életvitel miatt.

Szerintem mindenkinek van olyan időszaka, amikor mélyponton van.

Nekem is volt, amikor eleresztettem a gyeplőt és többet nassoltam és kajáltam, mint kellett volna. Viszont 5 kg kellett, hogy észbe kapjak.

Baromi nehéz volt leállni, mert kívántam a csokit, sütit, chipset stb. De muszáj volt. Nem is híztam bálnává.

És ez nem dicsekvés, mert sokan vagyunk így.

Tehát többen is tudjuk milyen érzés, csak időben teszünk is ellene. Nem mindenki azért vékony, mert ilyen alkat, hanem mert odafigyel magára.

És a kövérség oka annak, hogy a hormonok nem normalizálódnak!!!

De persze az orvosok a hülyék, a túlsúlyosak sosem hibásak a hízásért.

Nézd meg a tlc-n az élet 300 kg felett. Ott is, aki nem akar változtatni, mindenkit hibáztat, aki keményen dolgozik, annak sikerül. És valóban ott is a legtöbb lelki okok miatt kezd el zabálni, de nem a lelki ok miatt hízik el, hanem a féktelen zaba miatt.

De már írták, nem véletlenül vezeti ez az ország az elhízottak listáját. Itt is az 100% 😂, aki kifogásokat keres az elhízásra és az 0%, aki reálisan látja a dolgokat.

2021. jan. 4. 08:29
 73/75 anonim ***** válasza:
61%
Mi lenne, ha elolvasnád újra a hszem, hogy gyakorold az értő olvasást? Nem mentettem fel a kövéreket semmi alól, illetve azt is leírtam, hogy az életmódváltás a megoldás. Ettől függetlenül az a hormonális egyensúly borulás, amiről írtam, létező dolog, örülj neki, hogy nem volt benne részed.
2021. jan. 4. 10:27
 74/75 anonim ***** válasza:
29%

#73 akkor te is értelmezz!

Bárkivel előfordulhat, csak van aki nem várja meg, hogy +50 kg legyen rajta.

És de, sajnos volt részem benne. Pcos is voltam. Tudod mit mondott az orvos, amikor még az elején kiderült (mert nem halogattam a kivizsgálást)?

Sport és egészséges étkezés kell! Fél év múlva újra nézzük, addig ne gyógyszerezzünk. És láss csodát normalizálódott. Azóta is rendszeresen mozgok (nem kondi, vannak jó applikációk, amivel napi 20-30 perc otthoni tornával eredményt érhetsz el).

Lehet hisztizni, de csak akarni kell!

De igazából ez egy meddő vita. Felőlem kedvedre nyugtasd magad és a sorstársaidat, hogy nem tehedtek ellene semmit. Így van rajtatok mit fogni és nőiesek vagytok.

Számomra fontos, hofy a gyerekeimnek is jó példát mutassak.

2021. jan. 4. 10:39
 75/75 anonim ***** válasza:
74%
Sztem meg maradjunk abban, hogy te mindenáron kötekedni akarsz és kiforgatod az előző hszeimet. Mindenkinek egyedi a története és te nem tudhatod, hogy kinek mi van a háttérben. Úgy tűnik, a betegséged nem tanított meg az alázatra és empátiára, ami elég szomorú. Részemről befejeztem, mindenki küzdjön meg a hiányosságaival, ahogy tud és akar, a kövér a pluszkiloival, az ítélkezők pedig a jellemhibajukkal.
2021. jan. 4. 10:43
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!