Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7-8 hetes terhesen,amikor...

7-8 hetes terhesen,amikor esedékes lett volna a menstruáció, tapasztaltatok fájdalmat vagy folyást?

Figyelt kérdés

Úgy tudom,még emlékszik a szervezet a menstruációra,és hozzá kell szoknia a változáshoz. ( bocsi,ha hülyeséget írok, csak szeretnék erről infót,de neten nem találtam pontosat)

Nekem görcsölt a méhemnél,mint menstruációnál szokott, ez egy napig tartott,aztán kicsit tojásfehérje szerű folyásom lett törléskor másnapra.

Ez normális szerintetek?:)

#terhesség #Menstruáció idején #Görcs,folyás
tegnap 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Ez nekem képtelenségnek tűnik.

A női test nem megszokásból működik, hanem bizonyos hormonok hatására történnek a dolgok, és általában minden mindennel összefügg.

Pl. a ciklus elejétől elkezd a méh készülni az esetleges beágyazódásra, vastagodik a nyálkahártya. Ha kilöködik az érett petesejt, és x időn belül nem kezdi el termelni a nyálkahártya megtartásához szükséges hormont a zigóta, akkor az bizony leválik ->>> ez a menstruáció.

Terhesen ezek egyike sem történik meg, viszont jelen van egy csomó más hormon (amiknek ingadozhat is a szintje várandósság alatt, változó hatásokat kifejtve), ezek okozhatnak érdekes tüneteket, főleg ha valaki túlzottan figyelgeti magát.

tegnap 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
18 hetes vagyok és igen, amikor megkellene, hogy jöjjön vannak menstruácios görcsök nekem ilyenkor legalább 2 napig, az első 12 hétben meg alapbòl majdnem mindennap volt vmi kis görcs, hùzodás. Ez termeszetes ilyenkor. Folyás meg ahogy haladsz előre a terhességben egyre több lesz ne aggòdj ez is normális. Nőgyògyászom mondta, hogy pl volt már olyan kismama is aki az esedékes mensi napján mindig barnázott 2 vagy 3 napig.
tegnap 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is voltak ilyenek. Azt hiszem nem minden alkalommal de jó párszor akkor voltak tüneteim még a közepe/vége felé is amikor alapvetően megjött volna.

Érdekes a női test (is) az biztos.

tegnap 19:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! :)
tegnap 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:
49%

De ti számontartottátok, hogy mikor kellene megjönnie?

Nekem ez olyan fura, hogy valaki hat hónapos terhesen tudja vagy eszébe jut, jé pont ma jönne meg.

Én egy percig nem gondoltam a menzeszre mikor teherbe estem.

Vagy ennyire ráértetek.

tegnap 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:
37%

Nem tartottam számon, de amikor pont görcsölt valami volt és a naptárra néztem nem egyszer volt az hogy jé pont most lenne alapvetően is meg. Pontos volt mindig, maximum 1-2 nap eltéréssel így nem volt nehéz.

A végét kár volt odaszúrnod.;)

tegnap 20:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem mióta terhes vagyok van erősebb áttetsző folyás. Szerintem az normális.
ma 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!