Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túlsúlyos kismamák! Milyen...

Túlsúlyos kismamák! Milyen volt a terhességetek?

Figyelt kérdés

Mennyit híztatok vagy fogytatok? Volt bármilyen komplikációtok? Babátok egészséges lett? Mekkora babátok született? Kellett diétát tartanotok?

Én első babámmal (3920 gr és 55 cm) még 65 kg voltam, 167 centihez, rengeteget híztam, 23 kg-ot, aminek a fele ment le szülés után, aztán elkezdtem hízni fokozatosan újra. A második baba nem akart sikerülni, 112 kg voltam ekkor (ez volt a mélypont), elkezdtem diétázni, sokkal többet sportolni, sikerült 88 kg-ig fogyni (ennyi vagyok most) és sikerült spontán teherbe esni. Félek, hogy sokat fogok hízni megint, mert még a víz is rajtam marad. Ha ránézek egy almára már fél kilóval nehezebb vagyok másnap. Hiába a hányás és a rosszullét. 160 gramm ch diétát tartok.

2021. jan. 3. 13:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
34%

Hogy tud egy kicsi visszajönni? Amikor én "rókázom", akkor aztán mindent viszont látok.

Beszéltél már egy orvossal erről? Valóban nem egészséges, hogy ennyit híztál.

A terhesség előtt keress fel egy dietetikust és vagy egy személyi edzőt.

Sem neked, sem a magzatnak, sem a már megszületett gyerekednek nem tesz jót.

Csak kíváncsiságból a gyereked is duci? És a férjed? Mert ha okt is túlsúlyosak, akkor egyértelműen az étkezési és életviteli szokásaitokban van a hiba.

2021. jan. 3. 14:26
 22/75 anonim ***** válasza:
28%

22 es

Eloszor normalisan irtam aztan ment a kioktatas meg az okoskodas akkor mit varsz?

En nem fogok a hizashoz aszisztalni

Nem lehet ugy hizni 50 kg ot hogy az ember hany meg nem eszik semmit ez hazugsag. A kioktatast meg nem turom el foleg nem ilyen emberektol aki meg a szajan se birja behuzni azt s k va zipzart.

Add meg a telefonszamod felhivlak ha szeretned

2021. jan. 3. 14:29
 23/75 anonim ***** válasza:
78%

Bunkókkal nem tárgyalok, sorry.

Kérdező!

Pár nap múlva írd ki újra a kérdést, de ne írj hozzá háttérsztorit. Csak érdeklődve. Addigra a "sok okos" hátha eltűnik és nem jön a 3 pipás úgy ide, mint dögre a legyek.

2021. jan. 3. 14:30
 24/75 A kérdező kommentje:

A hányási szokásaim nem írom le bocsi...

Nem, én híztam el egyedül a családban. Mindenkinek teljesen normális súlya van. Már nem a terhesség előtt állok, hanem terhes vagyok. Igen, felkerestem dietetikust is. Segített a fogyásban és abban, hogy újra teherbe essek.

Ha már ennyire fontos lett, akkor leírom. Heti 3szor jártam edzésre, trx és h.i.i.t edzésekre. Terhesen kismama tornáztam. De nekem nagyon pörgős, intenzív munkám volt, nagyon aktív napjaim voltak, ami terhesen megszűnt, pedig tudtam volna még dolgozni, de terhesen nem tudtam elhelyezkedni. Hiányzik ez a mindennapi munka is. Szülés után kicsivel elkezdtem rtm tornázni, aztán újra intenzíven edzeni, de eltörtem a lábam és a bokám, térdem is tartósan megsérült. Elkezdett a mozgáshiány miatt feljönni újra minden, ami pajzsmirigy problémákhoz vezetett. Voltam endokrinológusnál, dietetikusnál, van étrendem, volt gyógyszerem, gyógytorna, elkezdtem fogyni. És sikerült teherbe esnem újra, amint jobban lettem. Most pedig tartok itt, és kíváncsi vagyok arra, amit kérdeztem. Kérdés van még? Beszólás?

2021. jan. 3. 14:38
 25/75 anonim ***** válasza:
94%

26. Nem kell kiírni 3 nap mulva ugyis kap rendes valaszt én is azt írtam.

A 20ast meg jelentettem. Ha ő is végigolvasta volna rendesen akkor rájött volna hogy a 2 terhesség között hízott a kérdező. De nem mintha ehhez lenne köze. Ez az oldal azért lett hogy válaszoljuk. Ha valamit akar azt lehet normálisan is írni. És a császárszalonna nálam betette a kaput. Nekem is vann az emberekről véleményem de nem írom le mert nem vagyok bunkó és csak a kérdésre válaszolok.

Jelentsétek ti is. Nem kell neki visszaírni. Lealacsonyodni hozzá én az ilyeneknek válaszolni sem szoktam. Mintha ott sem lenne amit ír. Aztán majd észre veszi magát.

2021. jan. 3. 14:40
 26/75 A kérdező kommentje:
26, teljesen igazad van, háttérsztori nélkül kellett volna.
2021. jan. 3. 14:42
 27/75 anonim ***** válasza:
16%

Jelentsetek is

Nem en fogok meghalni 35 evesen szivrohamban, hanem ti.

Amit ti kilokban felszedtek azt en evekben adom hozza az eletemhez :)

2021. jan. 3. 14:46
 28/75 anonim ***** válasza:
53%
Már nem azért, de eleinte az "írni nem tudó" segíteni próbált.
2021. jan. 3. 14:47
 29/75 anonim ***** válasza:
28%

42:05

[link]

2021. jan. 3. 14:48
 30/75 anonim ***** válasza:
68%
Ja, aztán jól kivetkőzött magából és azóta fröcsög. Gyönyörű darab, biztosan otthon is rajonghat érte a gyereke.
2021. jan. 3. 14:48
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!