Ugye ebben az esetben az a legjobb, ha a férjem nem tudja meg?
Tegnap voltam orvosnál, 7 hetes terhes vagyok. Akarunk gyereket a férjemmel, viszont nem most, hanem 4-5 év múlva. Én tavaly diplomáztam, nemrég kezdtem dolgozni, nagyon szeretem a munkámat és szeretnék egy erős, sikeres karriert felépíteni. Ha most nekiállnék 2-3 gyereket szülni, erre semmi esélyt nem látok... A férjem is egyetértett velem, mikor még az esküvői előtt beszéltünk erről, de szerintem egy abortuszon nem jutna túl...
Azt képtelen lennék végignézni, hogy úgy állítom be, mint vetélést és látni a fájdalmát, sajnálkozását. Ezért gondoltam arra, hogy nem mondom el neki. Nyaranta úgyis szoktam menni nélküle nyaralni, így az a párhetes szextilalom is megoldható. Vagy van bármi más, hogy megelőzzem azt, hogy megtudja?
Utolsó, tudod az a baj, hogy nektek mindig az lesz a hibás, aki az AB mellett van, és az lesz a védendő, aki az AB ellen, tök mindegy, hogy kinek van igaza, ki csap be kit, ki a nő és ki a férfi, stb...
Másfelől a "következtetéseid" is valamiféle erkölcsi alapon nyugszanak, és nem a valóság talaján... mert félreértés ne essék, a valóságban a Kérdezőnek akkor lesz sokkal kevesebb esélye a konfliktusra, ha senkinek se szól, ahogy én is tkp jól jártam az anno szakítással, mert azóta van normális párom, aki sose rakna egy embrió mögé. Tudod, ez nem népmese, ahol a (szerinted) jó győz...
Elhiszem, hogy szerinted ez így rém erkölcstelen, de ez a tény.
A házasság intézménye meg "rombolódik" magától, és nem csak Magyarországon, sőt... nem véletlen, hogy ma itthon a gyerekek cc. 40-45%-a (éve válogatja) házasságon kívül születik. Erre is haragudhatsz, de ez a tény.
"Bocs, de vagy szán és sajnál téged, vagy fél tőled, vagy alkut kötött veled." - azt látom el sem tudod képzelni, hogy hasonló a gondolkodásunk, értékrendünk... pedig ez a valóság, ilyen egyszerű a dolog:) Tudod, szerencsére nem minden nőnek a "saját gyerek" jelenti élete legfőbb célját és értelmét, az emberek egyre nagyobb része - férfiak, és igen, nők is - tudja elképzelni az életét enélkül is adott esetben.
Amit szerettem volna tényleg elkerülni - hogy a párom a "férj-, és apának való"-t lássa bennem, ne önmagamat, nos, azt már rég elkerültem, sikerrel.
" Amit szerettem volna tényleg elkerülni - hogy a párom a "férj-, és apának való"-t lássa bennem"
Hála a jó égnek! Alkalmatlan vagy,úgyhogy nem is értem mi a fszt keresel a gyerekvállalás témakörben! Nincs más,ahol hittéríthetnél??
Persze 66%os multkor még azzal menőztél itt nekünk hogy 1 perc alatt rábeszélnéd ha akarnád. Akinek olyan a gondolkodása se 1 perc se 1 év alatt nem rábeszélhető. Már akkor is leírtam hogy sokat elárul rolad hogy erre vagy büszke...az elnyomásról. Gondolom az van otthon amit te akarsz. Persze h semmi elé nem rak, megalkudott szerencsétlen egy pelnkás egyedekre feltekenykedő lelkisérült mellett. Talált volna más párt már rég anya lenne...olyan mellett ahol nem a férfi dönt és szól hogy na egye fene most már jöhet...bemutatok a világnak és a gyknak hogy nekem 1 percembe telik nyomatékositani az akaratom.
Szánlak.
Kérdezőnek akkor lesz sokkal kevesebb esélye a konfliktusra, ha senkinek se szól, ahogy én is tkp jól jártam az anno szakítással, mert azóta van normális párom, aki sose rakna egy embrió mögé
Szerinted normális. Szerintem meg önző és gyáva. De kinek mi kell :-)Meg is érdemli a sorsát hogy egy ilyen emberrel van mint te, ha a farok fontosabb neki mint más.
Jajj hagyjátok már ezt a nárcisztikus rosszindulatú majmot.
A napnál is világosabb, hogy nem szeret ő senkit az ég világon, kizárólag önmagát, és most nagyon büszke mert talált magának egy lúzer nőt aki úgy ugrál neki, ahogy ő fütyül.
Az őszinteség jár neki, másnak már nem.
Ha ő gyereket nem akar, akkor a nőnek kutyakötelessége abra menni, ha a férfi akarna akkor is menjen a nő titokban abra.
Egyértelmű, ha a történetben is képzeli magát, meg úgy egyébként: neki mindent, a másiknak semmit.
Ja és még valami 66%-os, már eleve az a megközelítés is helytelen, hogy egy nő ne helyezze az embriót a férfi elé, hanem fogadja el hogy a férfi nem akar gyereket. Tudod ilyen esetben nem kompromisszum kell meg bárkinek is elfogadni bármit, hanem elköszönni szépen. Undorító, hogy elvárnád bármelyik nőtől, hogy élje le az életét gyerek nélkül csak mert te létezel, és nem vagy hajlandó kompromisszumra, de nyilván ő kössön: ne szüljön, és nyomja el magába a gyerek iránti vágyat.Egy életre!!
Pont az vagy aminek leírtak: egy önző nárcisztikus alak, aki csak önmagát szereti, és csak a saját vágyai, meg akarata számít, a másiké nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!