Ugye ebben az esetben az a legjobb, ha a férjem nem tudja meg?
Tegnap voltam orvosnál, 7 hetes terhes vagyok. Akarunk gyereket a férjemmel, viszont nem most, hanem 4-5 év múlva. Én tavaly diplomáztam, nemrég kezdtem dolgozni, nagyon szeretem a munkámat és szeretnék egy erős, sikeres karriert felépíteni. Ha most nekiállnék 2-3 gyereket szülni, erre semmi esélyt nem látok... A férjem is egyetértett velem, mikor még az esküvői előtt beszéltünk erről, de szerintem egy abortuszon nem jutna túl...
Azt képtelen lennék végignézni, hogy úgy állítom be, mint vetélést és látni a fájdalmát, sajnálkozását. Ezért gondoltam arra, hogy nem mondom el neki. Nyaranta úgyis szoktam menni nélküle nyaralni, így az a párhetes szextilalom is megoldható. Vagy van bármi más, hogy megelőzzem azt, hogy megtudja?
74%-os van már neki gyereke, biológiailag de ott lettek hagyva mint a xar mert nem akart apuci lenni :) Ezért szemeteli tele az AB kategóriát, meg a családi kapcsolatokban a kisgyerekes topikokat.
Leírta már a sztorit vagy milliószor, ahelyett hogy elmenne elmeorvoshoz, több haszna lenne, innen meg nem hiányzik egy elfogult agyament válasz sem.
Az en ferjem epp filmet nez a fiunkkal. Szoktak meg terepjarozni, egyutt szerelni.
De az, hogy abortuszos temaba irna valaha???😂😂😂😂😂😂😂
".Ja és csak hogy tudd valaki a fél karját odadná "a kisebb értékű embrióért" - na látod, a valódi rejtély az, hogy az ILYENEK mit keresnek a terhességmegszakítás témában? Magukat hergelik, vagy a többieket provokálják?
Ott a terhesség, a gyereknevelés, az örökbefogadás, meg millió testhez álló téma számukra. Az AB-soknak csak ez az egy téma jut, és még itt is örökösen a magzatfanatikusokat kell olvasnunk??? Sehol nincs nyugalom tőlük?
(járjunk mi is a terhesség-témába hergelni? Kultúrember nem tesz ilyent...)
"És ha en olyan helyzetbe kerültem volna, hogy valasztanom kell a párkapcsolatom és a kevésbé értekes gyermekem között tuti, hogy a gyermekemet választom." - ez rólad szól... nekem meg nem kéne ilyen értékrendű "társ" a hátam közepére púpnak se... (de szerencsére van másmilyen:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!