Ugye ebben az esetben az a legjobb, ha a férjem nem tudja meg?
Tegnap voltam orvosnál, 7 hetes terhes vagyok. Akarunk gyereket a férjemmel, viszont nem most, hanem 4-5 év múlva. Én tavaly diplomáztam, nemrég kezdtem dolgozni, nagyon szeretem a munkámat és szeretnék egy erős, sikeres karriert felépíteni. Ha most nekiállnék 2-3 gyereket szülni, erre semmi esélyt nem látok... A férjem is egyetértett velem, mikor még az esküvői előtt beszéltünk erről, de szerintem egy abortuszon nem jutna túl...
Azt képtelen lennék végignézni, hogy úgy állítom be, mint vetélést és látni a fájdalmát, sajnálkozását. Ezért gondoltam arra, hogy nem mondom el neki. Nyaranta úgyis szoktam menni nélküle nyaralni, így az a párhetes szextilalom is megoldható. Vagy van bármi más, hogy megelőzzem azt, hogy megtudja?
"Kérdező férjét, mintsem sajnálom azért, mert a Kérdező nem szándékozik rá semmiféle felelősséget erőszakolni"
És mivan ha nem kellene rá erőszakolni, mert ő boldogan lenne apa? Mivan ha rosszul esne neki a titkolózás?
Az a baj hogy magadból indulsz ki ÖRÖKKÉ. Mert te lelkinyomorék vagy, akinek az abortusz egy csodás dolog, attól másnak még nem kell így gondolnia. Nem férfiaknak sem. Vicces hogy egy olyan férj álláspontját akarod itt érvényesíteni akit nem is ismersz, és ide 2 szót nem írt, mivel az egész sztoryból ki van hagyva, hála az "őszinte" feleségének.
És igen ez a kérdés még mindig nem az AB helyességéről vagy helytelenségéről szól, sem annak az erkölcsi megítéléséről pusztán a házasságon/kapcsolaton belüli hazugságról.
Ezt a fajta különbséget még fel tudod ismerni? HM?
Ja nem, mert neked csak az számít hogy ideokádhasd ezredjére is hogy bezzeg te anno meglepibabát kaptál, és ezért SZERINTED minden nőnek abra kéne menni, mert azzal a férfinak csak jót tehet.
Igaz írták már neked páran de fordulj elmeorvoshoz mert egy szánalmas idióta vagy.
Viszont neked, 66%-os... Idealis terep😂😂😂
Nincs ferfiprogram, ami lekot?
😂😂😂
#103, te fordítva vagy bekötve... a kérdező NEM akar gyereket. Ennek tükrében a férjére erőszakolt felelősség pont az abortuszban való szerepvállalás lenne, ettől kíméli meg te...
Még ha nem is vállalna aktív szerepet, akkor is önmagát hibáztatná, hogy nem tudott hatni a feleségére. És már szét is ment a kapcsolat, mert a feleség azért neheztel a férjre, hogy nem állt mellette a döntésében, a férj meg azért neheztel a feleségére, hogy nem hagyta magát meggyőzni... tényleg EZT akarod??? Mert akkor ne másnak ajánlgasd, amire neked lenne a legnagyobb szükséged momentán...
Jajj mert te ezt úgy tudod...persze akarod ezt hinni.Normális kapcsolatban válóok a hazudozás. Magunkból kiindulva párom mélységesen le lenne sújtva ha egy ilyen döntésből kihagynám, és nem akarnám vele megbeszélni.
Minek él egyáltalán 2 ilyen ember kapcsolatban ha alapszinten nem megy a kommunikáció.
Leül a férjével és elmegyarázza neki hogy nem áll készen a babára, ennyi. A férjének meg kutya kötelessége tudomásul venni, úgy ahogy szerinted a nőnek is kötelessége tudomásul venni ha a férfi nem akar.
Na de mindegy is, nincs itt másról szó csak hogy egy nőt elküldhess abra...még a végén leülnek megbeszélik, és odajutnak hogy KÖZÖSEN be tudják ezt a babát vállalni. hajjjajjj mi lesz akkor, ugye? :) babucika születik, te meg össze leszel törve.
Nyomoronc.
Ki akar itt szétmarni kapcsolatot te szerencsétlen? :D Mi biztos ne, amúgy az ilyen kapcsolat tönkremegy magától is, nem kell senki közbenjárása.
Igen írd le még 1000szer hogy "mert az embrió nem fontosabb", igaz szó nem volt hasonlóról sem, meg nem is téma, de még a végén elkopik a lemez a csökött agyadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!