Ugye ebben az esetben az a legjobb, ha a férjem nem tudja meg?
Tegnap voltam orvosnál, 7 hetes terhes vagyok. Akarunk gyereket a férjemmel, viszont nem most, hanem 4-5 év múlva. Én tavaly diplomáztam, nemrég kezdtem dolgozni, nagyon szeretem a munkámat és szeretnék egy erős, sikeres karriert felépíteni. Ha most nekiállnék 2-3 gyereket szülni, erre semmi esélyt nem látok... A férjem is egyetértett velem, mikor még az esküvői előtt beszéltünk erről, de szerintem egy abortuszon nem jutna túl...
Azt képtelen lennék végignézni, hogy úgy állítom be, mint vetélést és látni a fájdalmát, sajnálkozását. Ezért gondoltam arra, hogy nem mondom el neki. Nyaranta úgyis szoktam menni nélküle nyaralni, így az a párhetes szextilalom is megoldható. Vagy van bármi más, hogy megelőzzem azt, hogy megtudja?
Észrevételek:
1, aki szerint egy EMBERNEK (tök mindegy, nő vagy férfi) alá kellene vetni a saját sorsát, céljait, életmódját egy embriónak/magzatnak, az bizony magzatvédő, hiába próbálja döntés-pártivá lakkozni magát...
2, Egy gyereket a KÉT szülőjének kell akarni, minden más felállás = nem.
3, Az idiótaság igen magas foka, ha valaki olyan emberekre hallgat, akik nem neki akarnak jót.
4, Inkább érezd jól magad és fújjanak rád, mint hogy szenvedj, és lesajnáljanak.
5, Mindenkinek jár egy társ, aki az ő TÁRSA, akinek ő a legfontosabb, tök felesleges és káros benne ragadni olyan kapcsolatokban, ahol az ember csak "X"-edik lehet.
6, a megbánt AB után lehet szülni, a megbánt szülés után viszont nincs út semerre. Ezt érdemes észben tartani.
7, A konfliktus-kerülő attitűd - amiről a kérdés tkp szól - néha beválik, néha nem, bejósolhatatlan.
Na, ilyenek...
"1, aki szerint egy EMBERNEK (tök mindegy, nő vagy férfi) alá kellene vetni a saját sorsát, céljait, életmódját egy embriónak/magzatnak, az bizony magzatvédő, hiába próbálja döntés-pártivá lakkozni magát..."
És azt minek neveznéd mikor a nő veti alá az akaratát, sorsát a férfinak, és a kedvéért mond le az anyaságról? Jaaa az a világ legtermészetesebb dolga, máskülönben már magzatvédő. Te hülye vagy. Nem nem magzatvédő csak normális ember aki olyannal kezd akivel egyezik az akaratuk. Egyik szavaddal ütöd a másikat nem tűnik fel??? Hiába magyarázod a bizonyítványodat, egyre rosszabb színben tünteted fel magad, mert olyan fel sem merül benned hogy a nő alapítson családot azzal akivel szeretne, aki ugyan azt szeretné. A férfi pedig "engedjen el" ilyen nőt, hadd találjon magának olyan férfit aki szintén akar családot. Nem az hogy a nő mondjon le a gyerekről mert ura parancsolója így kívánja. És a férfi miről mondd le? Te miről mondasz le??Semmiről...gondoltam.
"5, Mindenkinek jár egy társ, aki az ő TÁRSA, akinek ő a legfontosabb, tök felesleges és káros benne ragadni olyan kapcsolatokban, ahol az ember csak "X"-edik lehet."
Normáliséknál nincs 1.2.3. helyezett a családban mindenki egyforma. De ahogy korábban írtam sokat elárul rólad hogy te pelenkás egyedekkel akarsz versengeni hogy ki az 1. meg a 2. :D Komolyan mint egy gyerek aki harcol az óvonéni figyelméért :D Normális felnőtt férfi ezen nem hisztizik de hát te se normális se felnőtt nem vagy (agyilag legalábbis)
Na ilyenek :)
Amúgy elkortódhatnál már tényleg egy olyan helyre ahol hasonszőrű fajtáid vannak, nem tudom egy gyerekgyűlölő miért van a gyereknevelés kategóriában. Mindenesetre marha boldog ember lehetsz ha naponta itt vezeted le a feszkót. Ja meg kiegyensúlyozott :DDD
+1 Azt a nőt, akinek akár önmaga, akár a párja fontosabb egy embriónál, azt humanista értékrendű normális nőnek hívják:)
+1 azt a "férfit" aki pelenkás egyedekre féltékenykedik és matricaként ragadna a nőjére azt egy desósagyú idiótának nevezik, aki 100%-os figyelmet kíván napi 24-ben :) Ha egy nő erre vágyik, na akkor szokott szülni, felnőtt férfiaknak, nem dedósagyú anyucipótlékot keresőnek. Pelust cseréltél már ma :))) Vagy majd a párocskád kicserélni? :DDD
"És azt minek neveznéd mikor a nő veti alá az akaratát, sorsát a férfinak, és a kedvéért mond le az anyaságról? " - a párját szerető normális nőnek:)
Tudod, egyszerűbb valami vágyottról lemondani, mint valami a hátad közepére se kívántat 0-24-ben elviselni. Meg egyébként is ki vagy te, hogy el akarod dönteni, mások hogyan éljenek? Meg meg akarod szabni, hogy miről nyilvánítsanak véleményt? Ezen el kellene gondolkodnod.
Ez egyébként a terhesség megszakítása témakör, itt a babát akaró nők a "tájidegenek" - bár én mégse küldöm őket sehova, mert nem vagyok se cezaromán, se tahó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!