Ugye ebben az esetben az a legjobb, ha a férjem nem tudja meg?
Tegnap voltam orvosnál, 7 hetes terhes vagyok. Akarunk gyereket a férjemmel, viszont nem most, hanem 4-5 év múlva. Én tavaly diplomáztam, nemrég kezdtem dolgozni, nagyon szeretem a munkámat és szeretnék egy erős, sikeres karriert felépíteni. Ha most nekiállnék 2-3 gyereket szülni, erre semmi esélyt nem látok... A férjem is egyetértett velem, mikor még az esküvői előtt beszéltünk erről, de szerintem egy abortuszon nem jutna túl...
Azt képtelen lennék végignézni, hogy úgy állítom be, mint vetélést és látni a fájdalmát, sajnálkozását. Ezért gondoltam arra, hogy nem mondom el neki. Nyaranta úgyis szoktam menni nélküle nyaralni, így az a párhetes szextilalom is megoldható. Vagy van bármi más, hogy megelőzzem azt, hogy megtudja?
A társam nem "ami", hanem "AKI", és Őt önként, szabad akaratomból vállaltam, jóban és rosszban.
(és most szólt, hogy ebéd, úgyhogy csá...)
" egy füst alatt kitakarítottam az életemből a csak lehúzni képes, és elvárásokkal bombázó energia-vámpírokat akik még véletlenül se nekem akarnak jót..."
Hehehe akkor legalább már tudjuk hogy kire ütöttél. Mert te is egy ilyen másokat elvárásokkal bombázó, mások vágyát semmibe vevő, ledegradáló kis akarnok vagy. Csak valahogy magadnak ezt megbocsájtod másnak meg felrovod.
Magyarázhatod itt a bizonyítványodat attól még ez van: te meg akarod mondani egy nőnek hogy mit kellene éreznie, leszólod az érzéseit, kártékony ösztönnek nevezed, de perszeeeee neked senki egy szót sem, mi? :) Mert akkor a másik már mit képzel hogy neked a magasságos nagyúrnak meg akar mondani bármit. Te majd tudod hogy te hogy érzel, mit szeretnél, mindenki más meg lesz szives ehhez csicskulni, mi? :D
nagyjából ennyi a történet, de írhatsz még pár terelő semmit nem mondó kommentet.
Persze tömjed csak a fejed a kajával, amit a csicskád eléd tett határidőre :D
Nézd, nekem semmi közöm a "magzatvédő-erkölcshöz", úgyhogy légyszi ne zsibbassz vele. Nézetem szerint a szex lehetőséget teremt, az embrió egy lehetőség, aki döntött róla, annak van felelőssége. (közös döntés esetén ez közös, de csak akkor)
Pont, ahogy itt az ontopic témánál az abortusz egyedül a Kérdező felelőssége, ha ő dönt róla. Ha rápaszírozza a férjére - mert a huhogók szerint azt KELL tennie - akkor közös felelősséggé válik.
Nem hiszem, hogy ezt nem vagy képes megérteni, részvétel a döntésben = felelősség.
"A valóságban meg a kapcsolatunkban nincs domináns fél"
Ha nem lenne, akkor nem degradálnád le a párod semmilyen vágyát, és nem lenne olyan amit el kellene nyomnia magában, hogy te jobban érezd magad :) De nem tudom mit erőlködök csak meg vagy róla győződve hogy a te akaratod/vágyaid/elképzeléseid olyanok amiknek teljesülniük KELL, míg a női ugyanez, max egy kártékony ösztön.
Korlátolt vagy nagyon, érzelmileg meg egy nagy nulla.
Arra meg még mindig nem válaszoltál hogy te miről mondtál már le bármikor a párod miatt. Mikor rendelted te alá magad neki :) Érdeklődve hallgatnám, ha lenne ilyen....ha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!