Ugye ebben az esetben az a legjobb, ha a férjem nem tudja meg?
Tegnap voltam orvosnál, 7 hetes terhes vagyok. Akarunk gyereket a férjemmel, viszont nem most, hanem 4-5 év múlva. Én tavaly diplomáztam, nemrég kezdtem dolgozni, nagyon szeretem a munkámat és szeretnék egy erős, sikeres karriert felépíteni. Ha most nekiállnék 2-3 gyereket szülni, erre semmi esélyt nem látok... A férjem is egyetértett velem, mikor még az esküvői előtt beszéltünk erről, de szerintem egy abortuszon nem jutna túl...
Azt képtelen lennék végignézni, hogy úgy állítom be, mint vetélést és látni a fájdalmát, sajnálkozását. Ezért gondoltam arra, hogy nem mondom el neki. Nyaranta úgyis szoktam menni nélküle nyaralni, így az a párhetes szextilalom is megoldható. Vagy van bármi más, hogy megelőzzem azt, hogy megtudja?
"tudod mit, én meg bármiben fogadnék, hogy az itt velem szemben okoskodók majd fele addigra elvált lesz."
Na oda nézzenek a mindenkinél különb galamblelkű kis jóindulatúcskánk...még jó hogy te itt mindenkinél jobb ember vagy azért kívánsz ilyen szépeket.
Igazából inkább lennék elvált mint egy lelkisérült nyomorultéletű.
Elváltan még lehet az ember boldog te meg fröcsögés közben fogsz megpusztulni. Ne próbáld magad boldog szerencsés embernek beállítani. Ha az lennél nem itt kötekednél meg mocskolódnál.
Boci-boci tarka, se füle se farka...
(egyébként ez nem kívánság, hanem statisztika)
Egyébként felhívnám a figyelmed arra az aprócska tényre, hogy ti kezdtetek az én magánéletemmel foglalkozni, nem én a tiétekkel. Úgy tűnik, nincs jobb dolgotok:)
"hanem a bíróságon fogja fosztogatni szerencsétlen férfitársam"
Most látom azért egy klasszikus nőgyűlölő dumával megspékelte a dolgot, ahol a nő a szemét csóró aki a férfi pénzén élősködik.
Bár bármiben lefogadnám látatlanban hogy itt a legtöbb nő átlagfizuja magasabb mint ennek a szerencsétlennek. De persze, mi fosztogatunk :)
Francért teregeted ki a magánéletedet.
És francért vagy eleve itt!!!!!
AB kategória nem egyenlő a gyerekgyűlölő kategóriával. Attól hogy valaki ide ír, még nem a magadfajta elborultagyúakat akarja olvasni.
Keress már magadnak egy "utálom a gyerekeket és a nőket mert elszedik a pénzem" topicot. Ha nincs csinálj, csak kímélj meg minket, mert forog a gyomrunk.
Az oldal tetején lévő főleg feltette a pontot az I-re, szééépen bemutatkoztál. :D
-gyerek és nőgyűlőlő megkeseredett xarcsimbók :D tömören....csak tartsd távol magad a "sok szemét nőtől". Jaaaa és légyszi kasztráld magad!!!! De tutira ám!!!!
Valójában addig volt bajom, amíg ilyen gondolkodású nőkhöz volt bármilyen közöm... komoly minőségi változást hozott a tőlük való megszabadulás:)))
Hagyjátok, addig jó míg a fajtája nem szaporodik:-D Ha meg a nő elviseli, akkor az az ő baja.
Mondjuk válást kívánni vkinek (úgyis elválsz) meg a tény hogy sok a válás 2 külön dolog hiába játszod itt az ártatlant.
A pszichilógust meg magadnak keresgesd neked vannak fel nem dolgouott bajaid amit idegen nőkön babákon versz le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!