Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mit csináljak? Vetessem el...

Mit csináljak? Vetessem el mikor akartam? Belefogok ebbe őrülni?

Figyelt kérdés

Nem védekeztünk,mert 3 éve együtt vagyunk.Nagyon örültünk,terveztük. Aztán rá 1 hétre,felhívott egy nő,hogy hallotta a páromtól,hogy terhes vagyok,és hogy ő együtt van a párommal már több mint egy éve.Azt mondta neki a párom,hogy engem el fog hagyni érte (soha nem éreztem semmit,soha nem veszekedtünk,mindig kiegyensúlyozott kapcsolatban éltünk,volt szex is)ez a nő azt mondta,hogy a párom közölte vele,hogy terhes vagyok,és maximum addig maradhatnak együtt míg én terhes vagyok,meg a terhesség után ameddig nem lehet szexelni,de utána ő rendes apa,és férj akar lenni,el is akar venni feleségül.Azt mondta a nő,hogy el akarta mondani,tudjam meg mekkora féregtől várok gyereket.

Este kérdőre vontam,és mindent bevallott.Azonnal elcuccoltam egy barátnőmhöz,most itt vagyok.Anyukám meghalt,apukám alkoholista,nem tartom vele a kapcsolatot.A lakásra közösen hitelt vettünk fel.

Elmentem orvoshoz,és dobog a szíve.

De én nem tudom mit csináljak.A lakással majd lesz valami,elfelezzük gondolom,jó állásom van,meg tudok élni belőle.Úgy gondoltam elvetetem.De a párom könyörög,minden nap hív és sír nekem.Ha nem veszem fel,videót küld.

Ilyen embernek szüljek? Ha elvetetem még tudok új életet kezdeni,Még csak 26 éves vagyok.Ha megtartom ki tudja mi lesz.A munkám ha elvesztem? Hova megyek,kihez? Teljesen kétségbe vagyok esve.Egy várt magzatot vetessek el??? Gyűlölöm,hogy ezt tette az a szemét velünk.

2018. ápr. 15. 18:21
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/131 anonim ***** válasza:
14%
Az örökbe adás nem jöhet szóba? Sok házaspár vár kisbabára, biztosan jó helyre kerülne.
2018. ápr. 17. 15:47
 72/131 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó, gondolkozzál már légyszi picit... szerinted belemenne a gyerek apja?
2018. ápr. 17. 15:53
 73/131 A kérdező kommentje:

Nekem nincsen senkim.Se anyám,se normális apám,és most már párom sem.Te be mernéd így vállalni,a majd csak lesz valamire??? Kedves anyukák,akiknek van gyerekük akik tudják milyen ez,tényleg ezt kellene tennem?? Annyi olyan választ láttam ahol lehordják a nőt,hogy a semmire szül.Én mire szülnék?

És nem,nem adom örökbe!

2018. ápr. 17. 15:55
 74/131 anonim ***** válasza:
12%
Nézd, megértelek. És ha így áll a helyzet, akkor megválaszolom a főkérdésedet: nem, te nem fogsz ebbe beleőrülni. A beleőrülés ugyanis csak azok ajándéka a megtisztulásban, akik valóban szerették (volna) a gyereküket, de becsapta őlet a hazug abortusz-propaganda. Vagy akiket tényleg belehajszolt a környezetük a dologba-megvonva tőlük a gyerekvállalás lehetőségét. De te, aki itt írtad le, hogy új életet akarsz kezdeni a gyereked nélkül, vagy ha úgy tetszik, az élete árán, utána is megleszel. Legfeljebb elhasználsz úgy egy tízes gyűjtő zsebkendőt, lesz néhány rosszabb hangulatú órád, de ennél több kellemetlenségre nem kell számítanod. N kell majd bajlódnod a csecsemőddel,nem kell kapcsolatot tartanod az apjával, hisz új életet akarsz, nem lesz senki betegelletted, akit ápolnod kellene, és nyugodtan dolgozhatsz, amennyit akarsz. Ezt akarod és ez fog történni. Miattad. Nem miatta, miattad.
2018. ápr. 17. 16:08
 75/131 A kérdező kommentje:

Megelőlegezel nekem minden hónapban havi 50-100.000-et 18 éves koráig és nem vetetem el.Nem magam miatt.Miatta...

Szégyelld magad...

2018. ápr. 17. 17:25
 76/131 anonim ***** válasza:
13%
Nézd, én hármat nevelek. Munkából és nem könyöradományból, igaz, házasságban. És sem azt nem mondtam, hogy abortáltasd, sem azt, hogy ne. A gyerekednek nem csak állami, hanem apai támogatás is jár, amiről nyilván van tudomásod. Az én véleményem mindössze abban áll, hogy rávilágítsak, jobb helyeken az esetleg, ha, talán, mégis, feltéve, majd, egyszer, stb. nyomorúságokat nem az abortusszal oldják meg. Mifelénk inkább az dívik, hogy csakazért is, hogy érte igen, hogy mindent kibírok, hogy összeszorított foggal megcsinálom. Szóval vannak lehetőségeid, meg a jogod is, hogy ne vállald azt, akit te magad akartál és hívtál életre. Csak tudod nem kell a szemfényvesztés, a mártírium, ha ragaszkodsz a döntési joghoz, akkor vállald fel, hogy minden úgy lesz, ahogy te azt akarod és eldöntötted. Ez ennyire egyszerű. És nagyon úgy tünik, hogy az életformádat hosszú tavra tervezed, ha 18 évre kérsz. Bizonyára ezt ítéled helyesnek.
2018. ápr. 17. 17:52
 77/131 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, ne foglalkozz fanatikusokkal...
2018. ápr. 17. 17:52
 78/131 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell senkinek magyarazkodni. A Te életed, a Te döntésed! Egyedül ne vállald be, segítség nélkül piszok nehéz lenne. Itt olyan ítél el akinek van férje, család, nagyszülő. Szüld meg de old meg 150 ből havonta. Majd ha utalnak a számládra minden hónapban elgondolkodhatsz
2018. ápr. 17. 18:18
 79/131 anonim ***** válasza:
75%
Hát ja... a Kérdező perpill azt se tudja, hol lakjon... a közös ingatlan eladása sem lesz 2 nap, és kérdés, mi marad egyáltalán a hitelek törlesztése után... a barátnőjénél se héderezhet nyilván évekig... ha az AB mellett dönt, a következő hetek nyilván még rosszabbak lesznek, de utána már csak rajta múlik, hogyan szervezi újjá az életét. Ha megtartja, akkor az idő folyamatos szorításában lesz, mert muszáj megteremtenie pár hónap alatt legalább a lakhatást, ha el tudják adni a közös lakást, ha nem, ha per lesz belőle, ha nem... és így folyamatosan ki lesz szolgáltatva az exének.
2018. ápr. 17. 18:41
 80/131 anonim ***** válasza:
14%
"A következő hetek nyilván még rosszabbak lesznek..."-na igen, gondolom, név, cím, telefonszám, email már rég leadva, hogy ha mégsem csak pár hét a nagyon nehéz, akkor rád biztosan tudjon támaszkodni a kérdező. Nyilván azonnal ugrasz, viszed lélekgyógyászhoz, tartod a lelket benne, gyógyítod a sebeit igény szerint, ha már ennyire a jövőbe láttál. Vagy neki is a szokásos, általatok kiszabott határidőn belül kell meggyógyulnia, ha mégis megviselné a javasolt abortusz? Mert ezt írják elő holmi statisztikák?
2018. ápr. 17. 19:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!