Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nem tudom mit tegyek, párom...

Nem tudom mit tegyek, párom azt akarja vetessem el a babát?

Figyelt kérdés
Szorít az idő igaz, mert lassan 9 hetes leszek, de párom nem rég mondta el, hogy vetessem el, mert nem akarja még, majd csak 2 év múlva. Én meg akarom tartani, de ha megtartom, nem lesz velem, és én nagyon szeretem. Akik voltak hasonló helyzetbe, hogy vették rá párjukat hogy még megtartsák?
2014. szept. 25. 23:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Hány èvesek vagytok?Munka,lakás van?
2014. szept. 25. 23:15
 2/19 A kérdező kommentje:
Én 22, ő 25 munka van, sajnos közös lakás nincs. Ezért is nem akarja. Viszont anyukám meg azt akarja tartsam meg, mert ő támogat mindenben.
2014. szept. 25. 23:17
 3/19 anonim ***** válasza:
75%

"ha megtartom, nem lesz velem, és én nagyon szeretem."

Na ez lenne az, amikor a páromat két lábbal rúgnám ki. Ha valaki engem szeret, és tényleg velem akarja leélni az életét, akkor nem hagy ott csak azért, mert két évvel korábban jön a baba, mint ahogyan ő azt eltervezte. Az oké, ha megpróbál meggyőzni, hogy most még inkább ne, de hogy szakítással fenyegessen... Én egy ilyen emberért nem kukáznám a gyerekemet.

2014. szept. 25. 23:18
 4/19 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz érzés.
2014. szept. 25. 23:19
 5/19 anonim ***** válasza:
61%
Öld meg a gyereked különben elhagylak! Ez szerinted, hogy hangzik? Úgy dobnám ki, hogy csak úgy nyekkenne.
2014. szept. 26. 01:04
 6/19 anonim ***** válasza:
75%
Azzal a lendülettel repülne egy ilyen önző pasi. Utána meg majd két év múlva nem akarja.. vagy téged hagy el mert a tervezett két év múlva nem esel teherbe? Dobd ki az ilyen alakot, nem érdemel meg titeket.
2014. szept. 26. 05:06
 7/19 anonim ***** válasza:
72%
Ha édesanyád támogat téged meg a babát, akkor ne vetesd el. A pasid önző, mert te nem egyedül hoztad össze ezt a babát.
2014. szept. 26. 05:53
 8/19 anonim ***** válasza:
50%

Nehéz döntés. mikor 17 voltam terhes lettem. Akkor voltam együtt 1 éve a párommal. Én el akartam vetetni mert fiatal voltam nem tudtuk volna miből felnevelni suli is ott volt. Azt mondta a párom ha elvetetem elhagy. Elvetettem és nem hagyott el. Azóta is együtt vagyunk. Azóta van egy lányunk és megint terhes vagyok.

Ez pont az ellentetje de azért írtam le mert látod csak fdnyegetett. Lehet nálatok is ez van. Ha elkezd növekedni a pocak lehet meggondolja magát. Én megtartanám hiába szeretem. Ha ő is szeret akkor meletted állna

2014. szept. 26. 07:17
 9/19 anonim ***** válasza:
60%
Én nem ölném meg a babámat! A pasi repülne!! Csak érdeklődés, de ha még nem akartok gyereket akkor a fogamzásgátlás mért nem volt??
2014. szept. 26. 08:00
 10/19 anonim ***** válasza:
54%
Én is páros lábbal...
2014. szept. 26. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!