Nem tudom mit tegyek, párom azt akarja vetessem el a babát?
"ha megtartom, nem lesz velem, és én nagyon szeretem."
Na ez lenne az, amikor a páromat két lábbal rúgnám ki. Ha valaki engem szeret, és tényleg velem akarja leélni az életét, akkor nem hagy ott csak azért, mert két évvel korábban jön a baba, mint ahogyan ő azt eltervezte. Az oké, ha megpróbál meggyőzni, hogy most még inkább ne, de hogy szakítással fenyegessen... Én egy ilyen emberért nem kukáznám a gyerekemet.
Nehéz döntés. mikor 17 voltam terhes lettem. Akkor voltam együtt 1 éve a párommal. Én el akartam vetetni mert fiatal voltam nem tudtuk volna miből felnevelni suli is ott volt. Azt mondta a párom ha elvetetem elhagy. Elvetettem és nem hagyott el. Azóta is együtt vagyunk. Azóta van egy lányunk és megint terhes vagyok.
Ez pont az ellentetje de azért írtam le mert látod csak fdnyegetett. Lehet nálatok is ez van. Ha elkezd növekedni a pocak lehet meggondolja magát. Én megtartanám hiába szeretem. Ha ő is szeret akkor meletted állna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!