Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babát várok, de a férjem nem...

Babát várok, de a férjem nem akarja. Azt mondta, hogy nem fogja szeretni és nem fogja elvállalni! És ő azt akarja, hogy vetessem el. Én úgy döntöttem vállalom vagy vele vagy nélküle, Szerintetek őrült nagy butaságot fogok elkövetni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 11:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem,sőt helyesen döntöttél.:o))

Hányadik gyermek?

Anyagilag tudod egyedül nevelni?

2012. jan. 26. 11:15
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

A férjed milyen indokkal nem akarja? Tervezett baba volt? Hányadik? Ha terveztétek és anyagilag birnátok,akkor nem értem a férjed. Amugy ha a fogantatás pillanatában valaki házas akkor autómatikusan a férj nevére kerül a pici és anyagilag támogatnia kell,pláne,h az ővé. Én mindenképp megtartanám(pláne ha terveztük) a picit és elhagynám a férjem,de nekem szerencsém van,mert a családomra számithatnék és jó állásom van.

24 hetes kismama

2012. jan. 26. 11:21
 3/25 anonim ***** válasza:
49%

Gyereket csak a két fél együttes akaratával kellene vállalni. Ha valamelyik nem akarja, annak csak a gyerek issza meg a levét.

Mondom ezt egyedülálló anyaként

2012. jan. 26. 11:26
 4/25 A kérdező kommentje:
Nem terveztük. De én úgy gondolom, hogy egy házasságban jóban-rosszban kitartok a másik mellett, nem pedig történik egy váratlan esemény és törlöm kezeimet!
2012. jan. 26. 11:34
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

1.vagyok

lehet csak bepánikolt az apuka

ha meg mégse,akkor megoldod egyedül,minden adott hozzá:o))

2.gyermekünk érkezésekor hasonló reakció volt,közel 2 hónap alatt nyugodott le az apuka,most meg már a szemefénye,imádja a kislányát

2012. jan. 26. 11:34
 6/25 anonim ***** válasza:
75%
Azért viseltess türelemmel iránta. Tettél valami olyat, ami miatt lehet, hogy nem az övé? Csak a nem vállalom el szöveg végett kérdem.Hát el kell döntened azt, hogy mennyire ragaszkodsz a férjedhez!
2012. jan. 26. 11:43
 7/25 A kérdező kommentje:
Nem tettem semmit. Azért mondja, hogy vetessem el, úgy gondolja ezzel majd megijeszt!
2012. jan. 26. 11:51
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Olyan egyébként sincs, hogy nem vállalja. Ha házasok vagytok, automatikusan a nevére kerül. Vagy megnyugszik vagy nem, de ha te akarod a babát akkor ne vetesd el, senki kedvéért sem. Hiszen ő a tiéd.
2012. jan. 26. 11:55
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Dehát nem azért házasodtatok hogy családot alapítsatok???

Nem értem ha nektek legalább sikerült az élet legnagyobb csodája és ajándéka, miért akar ettől megfosztani téged és saját magát?

Normális érvet (bár nem hiszem hogy az lenne) tud mondani?

2012. jan. 26. 11:56
 10/25 A kérdező kommentje:
Nem tud normális érvet mondani ezeken kívül: nem fogunk tudni elmenni nyaralni, le fog minket nullázni, 10 évig nem fogok dolgozni,mert nem vesznek fel sehova.
2012. jan. 26. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!