Babát várok, de a férjem nem akarja. Azt mondta, hogy nem fogja szeretni és nem fogja elvállalni! És ő azt akarja, hogy vetessem el. Én úgy döntöttem vállalom vagy vele vagy nélküle, Szerintetek őrült nagy butaságot fogok elkövetni?
Nem,sőt helyesen döntöttél.:o))
Hányadik gyermek?
Anyagilag tudod egyedül nevelni?
A férjed milyen indokkal nem akarja? Tervezett baba volt? Hányadik? Ha terveztétek és anyagilag birnátok,akkor nem értem a férjed. Amugy ha a fogantatás pillanatában valaki házas akkor autómatikusan a férj nevére kerül a pici és anyagilag támogatnia kell,pláne,h az ővé. Én mindenképp megtartanám(pláne ha terveztük) a picit és elhagynám a férjem,de nekem szerencsém van,mert a családomra számithatnék és jó állásom van.
24 hetes kismama
Gyereket csak a két fél együttes akaratával kellene vállalni. Ha valamelyik nem akarja, annak csak a gyerek issza meg a levét.
Mondom ezt egyedülálló anyaként
1.vagyok
lehet csak bepánikolt az apuka
ha meg mégse,akkor megoldod egyedül,minden adott hozzá:o))
2.gyermekünk érkezésekor hasonló reakció volt,közel 2 hónap alatt nyugodott le az apuka,most meg már a szemefénye,imádja a kislányát
Dehát nem azért házasodtatok hogy családot alapítsatok???
Nem értem ha nektek legalább sikerült az élet legnagyobb csodája és ajándéka, miért akar ettől megfosztani téged és saját magát?
Normális érvet (bár nem hiszem hogy az lenne) tud mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!