Babát várok, de a férjem nem akarja. Azt mondta, hogy nem fogja szeretni és nem fogja elvállalni! És ő azt akarja, hogy vetessem el. Én úgy döntöttem vállalom vagy vele vagy nélküle, Szerintetek őrült nagy butaságot fogok elkövetni?
Mi is albérletben lakunk, és terveztük a babát. A férjemnek már most a kicsi lány a mindene, pedig még a pociba van. Mi is jártunk külföldre, stb.. De meg sem fordult a fejébe hogy lemondjon a gyerekről a saját önzősége és kényelme miatt! Már úgy tervezi, hogy 3-ban megyünk majd mindenhová. Nekünk is ottan körül van a kettőnk fizetése mint nektek, sőt, most már veszélyeztetett terhességgel itthon vagyok. És nem is akar egyhamar vissza engedni dolgozni.
A lakásvásárlással kapcsolatba annyit, hogy venni akartunk 5 éve lakást. Hál istennek egyéb dolgok miatt nem tudtuk megvenni, aminek iszonyatosan örülünk. Mostanra már lehet elvitte volna a bank, és több mint 100.000 ft-körül fizetnénk a törlesztőt. És mi lett volna még kb. 15 év múlva.
De ami késik az nem múlik!
Az előző vagyok...
Azt elfelejtettem írni, hogy én mindenképpen megtartanám a babát. És nem érdekelne a férjem önző véleménye.
Szia!
Én a tegnapi 12.41-es vagyok.
Látom,hogy írtad,hogy albérletben vagytok.
Csak azt szeretném mondani,hogy mi is .
Van egy 7 éves iskolás nagyfiam és egy 5 hós picikém.Én gyesen vagyok, 2 gyermek után kapjuk a családit és a férjem 2 állásban dolgozik.Nem úszunk a javakban, de nagyon szeretjük egymást és szeretetben élünk egymás mellett.Hozzáállás kérdése az egész.Mindent meg lehet oldani,csak akarni kell.
Az idő úgyis segíteni fog a dolgon.Meglátja a férjed az első ultrahangot és más szemmel fogja nézni a világot. :)))
Nem ismerlek, de nagyon büszke vagyok a döntésed miatt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!