Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babát várok, de a férjem nem...

Babát várok, de a férjem nem akarja. Azt mondta, hogy nem fogja szeretni és nem fogja elvállalni! És ő azt akarja, hogy vetessem el. Én úgy döntöttem vállalom vagy vele vagy nélküle, Szerintetek őrült nagy butaságot fogok elkövetni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 11:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Mennyiből éltek most? Mennyi a kiadásotok/bevételetek?
2012. jan. 26. 12:02
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Éreztem. Tudod, nem akarlak megbántani, de nagyon önző a férjed.

Úgy érzem csak az a fontos neki hogy megmaradjon a ti nyugodt kis életetetek, neki semmi ne változzon, ő nem akar senki (még a saját gyereke) kedvéért se lemondani hogy ő van az 1. helyen mindig és mindenben. Háttérbe fog szorulni és félti a pikszisét piszkosul.

Hát tényleg nem akarlak megbántani, mert nyomdafestéket nem tűr amit gondolok a férjedről.

2012. jan. 26. 12:07
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne haragudj,de én is csatlakozom az előttem szólóhoz.

Önzőségnek tartom,amit a férjed csinál.

De most próbálj meg kicsit megnyugodni,tudom,hogy nem könnyű, de neked most a babára kell gondolnod.

Nagyon jól döntöttél,hogy vállalod.

Szerintem idővel a férjed is enyhülni fog és belátja,hogy jól döntöttél.Próbálj meg megnyugodni az idő majd megoldja.

Sok sikert és kitartást kívánok nektek!

Üdv : egy 5 hós baba anyulája

2012. jan. 26. 12:41
 14/25 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy albérletezünk, de elég jól keresünk mind a 2-en, együtt kb. 300ezret. rezsi+albérlet az 80 ezer ennyi a kiadásunk.
2012. jan. 26. 13:27
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem, hogy mióta vagytok házasok?
2012. jan. 26. 14:51
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
ilyen ellenérvekkel minek az ilyen pasinak család/feleség?
2012. jan. 26. 14:55
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Egy önző dög a férjed és inkább nem is írok mást. :(

Amúgy nem is értem, miért házasodtatok össze? Soha nem beszéltetek a gyerekvállalásról? Hogy mikor szeretnétek, mi a véleményetek róla, akartok e egyáltalán mind a ketten?

Nem igazán értem, hogy ezek nélkül hogy lehet, hogy 2 ember összeházasodik és kimondja, hogy halálig kitartanak egymás mellett.

Mióta vagytok házasok?

2012. jan. 26. 15:12
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg elég önző a férjed. Más örülne,ha ennyiből élne, illetve sikerülne a baba.Ha te is jól keresel,akkor meg tudod oldani.Jobb esetben az apuka bepánikolt.Az én párom is anno bepánikolt,de ő nem mondta azt,hogy nem fogja szeretni.1,5 éves a kisfiunk és imádja.Ha kell fürdeti, eteti,tisztába teszi.Nagyon jó apa!
2012. jan. 26. 15:35
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt a 80ezret saját lakás törlesztésre is fordíthatnátok inkább. Nem akarok beleszólni,de ez nagyon sok pénz,csak úgy kidobni. Ha a sajátotokat fizetnétek,lehet,hogy épp a véleménye is más lenne. Lehet,hogy most így megijedt. Nem sajátban laktok, kiadások lesznek stb. Meggondolhatnátok. Lehet,hogy akkor ő is máshogy gondolná. Ház,feleség,gyerek. Szerintem bepánikolt,hogy oda az eddigi kis megszokott élete. De gyerekkel is el lehet menni nyaralni, ide-oda. Melózni meg bölcsi és óvoda mellett is tudnál. De veled mi lesz,ha nélküle vállalod? Maradsz albérletben, egyedül? Vagy lesz segítséged? Remélem! A baba mindenek előtt. Pasit bármikor találsz,(akár jobbat,aki gyereket is akar)de baba nem jön mindig! Hajrá, minden jót!
2012. jan. 26. 15:58
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Szegény te, jó embert találtál mondhatom. Ne mondj le a gyerekről, utána úgyis meggyűlölnéd a férjed. Ha nem változtat a véleményén, mert egy ilyen önző majom, akkor válj el tőle és keress magadnak egy normális szerető embert!
2012. jan. 26. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!