Babát várok, de a férjem nem akarja. Azt mondta, hogy nem fogja szeretni és nem fogja elvállalni! És ő azt akarja, hogy vetessem el. Én úgy döntöttem vállalom vagy vele vagy nélküle, Szerintetek őrült nagy butaságot fogok elkövetni?
Éreztem. Tudod, nem akarlak megbántani, de nagyon önző a férjed.
Úgy érzem csak az a fontos neki hogy megmaradjon a ti nyugodt kis életetetek, neki semmi ne változzon, ő nem akar senki (még a saját gyereke) kedvéért se lemondani hogy ő van az 1. helyen mindig és mindenben. Háttérbe fog szorulni és félti a pikszisét piszkosul.
Hát tényleg nem akarlak megbántani, mert nyomdafestéket nem tűr amit gondolok a férjedről.
Szia!
Ne haragudj,de én is csatlakozom az előttem szólóhoz.
Önzőségnek tartom,amit a férjed csinál.
De most próbálj meg kicsit megnyugodni,tudom,hogy nem könnyű, de neked most a babára kell gondolnod.
Nagyon jól döntöttél,hogy vállalod.
Szerintem idővel a férjed is enyhülni fog és belátja,hogy jól döntöttél.Próbálj meg megnyugodni az idő majd megoldja.
Sok sikert és kitartást kívánok nektek!
Üdv : egy 5 hós baba anyulája
Egy önző dög a férjed és inkább nem is írok mást. :(
Amúgy nem is értem, miért házasodtatok össze? Soha nem beszéltetek a gyerekvállalásról? Hogy mikor szeretnétek, mi a véleményetek róla, akartok e egyáltalán mind a ketten?
Nem igazán értem, hogy ezek nélkül hogy lehet, hogy 2 ember összeházasodik és kimondja, hogy halálig kitartanak egymás mellett.
Mióta vagytok házasok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!