Mit tegyünk? Becsúszott a baba. Feleségem el akarja vetetni, én szeretném ha megtartanánk.
Gondolom a kérdésből kiderült, hogy én az apuka vagyok. 5 éve vagyunk együtt, feleségem 39 éves, van már egy két éves fiunk. Nagyon jólnevelt, szófogadó, okos gyerek, vele nincs semmi gond, természetesen sokat foglalkozunk vele. Amúgy nagyon szeretjük egymást, jó a kapcsolatunk, de...
Védekeztünk és becsúszott a baba, most kb. 4-5 hetes, még nem volt dokinál. Odavan a fiunkért, mindig akart gyereket, de most kijelentette, hogy neki "elég" ez az egy és hogy esze ágában sincs még egyet szülni. Sokat dolgozik, építik a karrierjét, elismert a szakmájában és nem is állunk rosszul anyagilag. De nem akar még 1 gyereket, én viszont szeretném ezt a babát.
Mi lenne a megoldás?
Azért talán minden jó érzésű nő örül, ha élet fogan benne. A gyerek a tiéd is. Én egyszer több olyan nővel is beszélgettem akiket közvetlenül a műtét után toltak ki a kórházi szobájukba abortusz után. Mind megbánta, pedig előtte hivatkoztak ők is mindenféle "észérvre". viszont mikor éledeztek a műtét után, a szívük szólalt meg. Az abortusz gyilkosság. Több ismerősöm van, aki 40 fölött szült. Ráadásul a kisfiad is örülne tesónak nem?
Ne vetessétek el a babát...
Szerintem ez változni fog...még sokkolja a hír, dúlnak a hormonok.
Mivel védekeztetek?
Csináld azt amit a férjem: kürtöld körbe a családnak.
A nyomás hatására megtartja.
Cserébe itt vagyok depressziósan, és minden áldott reggel azzal a gondolattal ebredek hogy nem akarom ezt a gyereket.
Fantasztikus érzés. Kivágtak a munkahelyemről, veszélyeztetett vagyok, és csak azért nem lógok még a gerendán, kötéllel a nyakamon, mert itt a négy éves kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!