Akiknek a 20. hét körül "kellett" megszülniük beteg babájukat! Hogy zajlik az egész? Van különbség, hogy első baba lenne, vagy már többedik "szülés"?
Engem a terhespathológiára fektettek és oda is kerültem vissza a szülőszobáról. Innen a nagyvetélés utáni (éjjel szedték ki a babát belőlem) reggel saját felelősségre haza jöttem.
Az eseményeket nem írom le, mert az enyém nem volt átlagos. Elvileg 1 nap alatt letudható a szülés része, reggel kapod az infúziót, este gyerektelen vagy, pár nap után haza mehetsz. sorry, ébredt a bébi...
Sajnálom, hogy ezen kell keresztül menned. :( Tudom, mennyire fájdalmas döntés. Én egy hónapja szültem meg a 18 hetes down szindrómás kislányomat, másfél nap kellett hozzá, három oxytocinos infúzió. A nőgyógyászaton egy egyágyas kórteremben voltam, a szülést követő napon már haza is jöhettem. Azóta teljesen magam alatt vagyok, nem tudom, hogy mikorra fogom tudni ezt feldolgozni.
Sok erőt kívánok neked és kitartást ezekben a nehéz napokban.
Sziasztok!
Nekem nem volt semmi ilyen tragikus eseményben részem, csak olvastam amit írtatok. Arra szeretnélek buzdítani benneteket ebben a nehéz helyzetben, hogy minden erőtökkel azon fáradozzatok, hogy legyűrjétek a depressziót. Keresetek magatokban olyan elfoglaltságot ami eltereli erről a szörnyűségről a figyelmeteket.Ha szükséges akkor menjetek szakemberhez aki segít a babátok elvesztésének feldolgozásában, de a család is nagy segítség ilyenkor. Nyílván van egy idő ami szükséges a gyászhoz, de ne essetek át a ló túloldalára. Gondolom fiatalok vagytok még ahhoz, hogy lemondjatok egy újabb baba vállalásáról és ezért mondtam, hogy ne sokáig engedjétek, hogy a negatív érzések uralják az érzelmi életeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!