Szülés után a gyermekágyas osztályon a szülésznők és a csecsemősök ugyanazt csinálják, mi a különbség?
már hogy csinálnák ugyanazt?
csak mivel a szülésznők szakmája nagyon megviselő, így évente 2 hónapot el kell tölteniük a gyermekágyas osztályon mint csecsemős, ez a feltöltődés, abban a 2 hónapban pont azt csinálja mint a többi csecsemős, de egyébként, mikor szülésznőnek van beosztva, nem a babákkal foglalkozik és nem is azon az osztályon
Ezt biztosan helye válogatja, mert a helyi szülészeten a szülésznők a gyermekágyas osztályon külön pultnál vannak a csecsemősöktől, szó sincs róla, hogy a csecsemős nővérek közé lennének beosztva és állítólag évek óta gyermekágyas szülésznőként funkcionálnak.
Mig a csecsemősök majd megszakadnak ők esetleg fogadják az anyákat szülés után, felkeltik őket, intézik a hazamenetelt.
Ha a babával kapcsolatosan segítséget kérsz mereven a csecsemős szobába irányítanak.
Kikaptam, mert éjszaka csengettem nekik, hogy szoptatásnál tegyék egyik mellemről a babámat, azért is kikaptam, mert csengettem pelenkázás közben, hogy elfogyott a pelus és hozzanak egyet.
Azt mondták menjek a csecsemősökhöz a szobájukba ne csengessek egész éjszaka.
Egész nap a pultnál beszélgettek, nemhogy segítettek volna a csecsemősöknek, vagy mivel annyira ráértek éjszaka néhány órára átvállalták volna a kisfiamat, hogy aludhassak végre, míg a csecsemősök a szülőszobára járkáltak újszülöttet ellátni egyfolytában.
az biztos, hogy szülésznőnek nem dolga se az, hogy a babádat egyik melledről a másikra rakosgassa éjszaka, se az, hogy vigyázzon a babádra.
ő a szülésnél van jelen, a szülő nő ellátása a feladata, nem pedig az újszülött gondozása.
Tévedsz 6-os, én a gyermekágyon dolgozó szülésznőkről írtam, nekik nem a szülés levezetése a feladatuk.
Szülésznők dolgozhatnak terhes patológián és gyermekágyas osztályon is, nemcsak szülőszobán!
Kerdezo nagyon gaz vagy. Mi az h vigyazhattak volna a gyerekedre amig te alszol? Otthon ki fog ra vigyazni?? Nagyon durva vagy.
Az osztalyon dolgozo novereknek semmi koze a gyerekekhez. Nekik veled kell foglalkozniuk, injekcio, vernyomasmeres, lazmeres stb. Nem foglalkozhatnak a gyerekkel. Egyszeru pelda egy lakatos mert bemegy egy peksegbe es pont raer nem allhat be a pultba kenyeret sutni. Hiaba tud dagasztani!!!
Nem az a dolga, nem a feladata. Hiaba raertek a noverek is nem tehetik meg. Es nem is fogjak. Igazuk van.
Miert tette volna egyik melledrol a masikra a gyereket? Amit amugy sem ertek miert kellett hozza segitseg.
Es az is irto gaz h ennyire beosztod masok idejet. Inkabb a sajatoddal takarekoskodj es oszt be ahelyett h mast lesel es talan marad idod aludni is. Felelmetes milyen gondolkodasod van es h mennyire koveteled azt h masok vigyazzanak a gyerekedre. Mik ok? A csicskasaid? El vagy tevedve, de iszonyatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!