Akiknek a 20. hét körül "kellett" megszülniük beteg babájukat! Hogy zajlik az egész? Van különbség, hogy első baba lenne, vagy már többedik "szülés"?
Kedves utolsó!
Nagyon sajnálom, borzasztó lehetett neked. Ha megkérdezhetem mikor történt ez az egész? Ennél szörnyűbb dolgot el sem tudok képzelni valaki életében. Félek nagyon, hogy mi lesz szerdán. És köszönöm h te is drukkolsz! Remélem van (vagy lesz hamarosan) egy egészséges kisbabád! :)
Ez áprilisban történt, de nem nagyon tudtam még feldolgozni. :(
nagyon szeretnénk kisbabát, és mivel lombikbaba volt, így most készülünk az újabb lombikra.
Sziasztok!
Hát sajnos a lehető legrosszabb híreket kaptam. Nagyon beteg a picikém, multiplex fejlődési rendellenessége van. Kicsi a feje( 16 hetesnek felel meg még mindig) , az agya valóban nem vált ketté, és nemcsak hogy ajakhasadéka van, hanem középarcvonal-beli hasadéka. Úgy magyarázta a dr. nő h az orrkezdetétől (homloktól) van egészen az álláig egy kb fél centis hasadék. Ő azt mondta ez az élettel összeegyeztethetetlen fejlődési rendellenesség.
Egyébként nagyon rendes volt, emberi, egyáltalán nem jött azzal h "jajj majd lesz másik, mert fiatal vagyok". Együttérző volt, mondta h nagyon sajnálja, és attól ne tartsa h ez meg fog ismétlődni. Azt mondta h valszeg az 5. és 6. ig héten érhetett külső ártalom valószínű több is, de ne gondolkodjak ezen, mert sajnos ezt senki nem fogja tudni megmondani h mi. Mondta azt is h ne okoljam magam.
De én dühös vagyok az egész világra, de legfőképp magamra. És itt bőgök és nem tudom ezt elhinni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!