Akiknek a 20. hét körül "kellett" megszülniük beteg babájukat! Hogy zajlik az egész? Van különbség, hogy első baba lenne, vagy már többedik "szülés"?
Holnap engednek ki. Én nem is tudo elmondani mit érzek. Legszivesebben megölném magam. Itt sorba vetetik el az egészséges gyerekeket én meg itt fekszem és...
Down :( Nem tudom jól döntööttem e?! Olyan jó lett volna a jövőbe látni hogy mi lett volna ha... Szerdán befeküdtem, csütörtök hajnalban született. Megfogtam megpusziltam. Lehet nem kellett volna
tegnap: 18:16
Köszönöm! Igen talán az lehet amit mondasz. Csak akkor is borzasztóan érzem sokszor magam ez miatt. Soha, de soha nem akarom elfelejteni a kislányomat és nem akarom hogy sokszor az agyam vagy a testem harcoljon a gondolataim miatt. Nem akarom magamban elnyomni, remélem eljön az az idő is amikor nem fogok így reagálni.
Kedves utolsó!
Ha gondolod írj privátban! Szívesen beszélgetnék veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!