Nem tudom mit tegyek, párom azt akarja vetessem el a babát?
Kifogas..kifogasm..kifogas...
sose bocsajanad meg magadnak ha elvetetned.es ha megtenned tudnal a paroddal ugyanugy viselkedni?mert en biztos nem.ha megtartod van esely h egyutt maradtok.de ha elveteted nincs garancia h veled marad.es q babat mar visszahozni nem lehet....
en biztos h megtartanam.plane h van segitseged.
Állj már ki magadért, meg a születendő gyermekedért! Ha a párod szeret, meg kell hogy értse. A pasik különben is marha könnyen vannak, nem az ő testükben növekszik egy pici élet... Ha meg nem lesz veled, akkor nem is szeret igazán... Amikor én teherbe estem a férjem megpróbált lebeszélni a gyerekről, pedig mi normális anyagi körülmények között élünk. Neki az volt az indoka, hogy ő még élni szeretne 34 évesen, nem pedig gyereket nevelni. Közöltem vele, hogy jó, akkor vagy nélküle, vagy vele, de én akkor is meg fogom szülni a babámat és nevelni fogom szeretetben. Nem tetszett neki, a kezdetekben utálatos is volt velem, aztán elrángattam magammal a 12 hetes uh-ra, ott meglátta hogy milyen fain kis apróság növekszik bennem. A doki előtt sírta el magát és nem győzött bocsánatot kérni tőlem, amiért abortuszra akart küldeni...
Remélem nálatok is változik apuka véleménye.
Ha erre rávesz akkor kb. bármire, mert a tulajdonának fog tekinteni.
Elhagylak ha nem ölöd meg a második babánkat, elhagylak ha nem próbáljuk ki hármasban, elhagylak ha nem nézhetem a való világot. Ebben az egész történetben te vagy a legszánalmasabb, hogy ezen gondolkozol.
A "párod" csak simán egy önző paraszt, te viszont nem is tudom mi vagy, megölni a gyerekem vagy a párom?
Amit ezt kimondaná a párom, közölném vele, hogy ott az ajtó, majd kívűlről csukd be és ne halljak többet rólad.
Ilyen embert, hogy tudsz szeretni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!