Mit csináljak? Vetessem el mikor akartam? Belefogok ebbe őrülni?
Nem védekeztünk,mert 3 éve együtt vagyunk.Nagyon örültünk,terveztük. Aztán rá 1 hétre,felhívott egy nő,hogy hallotta a páromtól,hogy terhes vagyok,és hogy ő együtt van a párommal már több mint egy éve.Azt mondta neki a párom,hogy engem el fog hagyni érte (soha nem éreztem semmit,soha nem veszekedtünk,mindig kiegyensúlyozott kapcsolatban éltünk,volt szex is)ez a nő azt mondta,hogy a párom közölte vele,hogy terhes vagyok,és maximum addig maradhatnak együtt míg én terhes vagyok,meg a terhesség után ameddig nem lehet szexelni,de utána ő rendes apa,és férj akar lenni,el is akar venni feleségül.Azt mondta a nő,hogy el akarta mondani,tudjam meg mekkora féregtől várok gyereket.
Este kérdőre vontam,és mindent bevallott.Azonnal elcuccoltam egy barátnőmhöz,most itt vagyok.Anyukám meghalt,apukám alkoholista,nem tartom vele a kapcsolatot.A lakásra közösen hitelt vettünk fel.
Elmentem orvoshoz,és dobog a szíve.
De én nem tudom mit csináljak.A lakással majd lesz valami,elfelezzük gondolom,jó állásom van,meg tudok élni belőle.Úgy gondoltam elvetetem.De a párom könyörög,minden nap hív és sír nekem.Ha nem veszem fel,videót küld.
Ilyen embernek szüljek? Ha elvetetem még tudok új életet kezdeni,Még csak 26 éves vagyok.Ha megtartom ki tudja mi lesz.A munkám ha elvesztem? Hova megyek,kihez? Teljesen kétségbe vagyok esve.Egy várt magzatot vetessek el??? Gyűlölöm,hogy ezt tette az a szemét velünk.
"Nem csoda, hogy a statisztikàk Euròpàban Magyarorszàgot tettek első helyre abortusz miatt! " - nem csoda, hanem szimpla hazugság.
Nem vagyok abortusz parti, sot hogy irtad hogy hallottad a babad szivet. En tobbszoros vetelo vagyok, mit nem adtam volna hogy valaha is ateltem volna ezt.
Nagyon fiatal vagy es megerdemelsz egy olyan parkapcsolatot ami nem igy indul. Az a szegeny gyermek nem tehet arol hogy milyen apatol fogant de a korulmenyeket tekintve senki nem itelhet el ha ugy dontesz nem tartod meg.
Oszinten sajnalom hogy ezen mesz keresztul es remelem az a gerinctelen alak majd megkapja az eletol ami jar neki.
Amennyiben megtartod a babad CSAK magatokal torodj, zarj ki minden negativitast, orulj magatoknak es ha lehet elvezd ki minden pillanatat
Szerintem a babát tartsd meg, Ő biztos, hogy mindig hűségesen fog szeretni. Az abortusz borzasztó. Én Annyira megbántam!!! Pedig nem tervezte senki azt a babát, és mégis úgy hiányzik! Ez a baba rajongani fog érted, Te leszel a mindene! Tudom, azóta lett 3gyerekem, rajongani egymásért, leírhatatlan öröm!
Ha a pasid bánata őszintének tűnik, én adnék neki és a párterápiának egy esélyt. Van ingyenes, a helyi családvédelmi vagy hasonló szolgálatnál szokott lenni. Szurkolok nagyon!!
Akkor tartsd meg, ha:
1. a megélhetésetek biztosítva van hosszú évekre, egészen biztosan
2. ha együtt tudsz élni azzal, hogy a gyerek életed végéig erre a féregre fog emlékeztetni.
Különösen szerencsétlen esetben a gyerek kiköpött mása lesz az apjának. Biztosan "jó" érzés lenne nap mint nap az ex arcát látni. Nyilván a gyerek nem tehet semmiről, de ilyen helyzetben én biztosan nem tartanám meg, mégpedig főleg a 2. pont miatt.
Nem tartanám meg. Ilyen előreláthatóan én nem lennék 27 évesen egyedülálló anya. Aki meg azt írta hogy "Ja és manapság párkapcsolati szempontból már nem nagy ügy, ha egy nőnek gyereke van." az igen nagy marha. Nálam igenis kizáró ok ha egy férfinek már van gyereke. Tovább megyek, én se várnám el, hogy a gyerekemet elfogadja az udvarlóm. Ez rengeteg plusz vitát szül.
Bónuszba még azt is gondolom, hogy én a gyerekben az apját látnám, és azt nem szeretném.
Ti tudjátok ugyan, de az ujrakezdés esélye is megvan. Mi is újra kezdtük egy viszony kiderülte után, és azóta minden ok. Igaz, mi nem csak 3 éve voltunk együtt, gyerek nem volt. Csak mondom, ha szereted, ha egyébként érzed hogy ő is téged, és be tudjátok azonosítani, mi miatt siklott ő félre, akkor meglehetősen próbálni újrakezdeni is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!