Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mit csináljak? Vetessem el...

Mit csináljak? Vetessem el mikor akartam? Belefogok ebbe őrülni?

Figyelt kérdés

Nem védekeztünk,mert 3 éve együtt vagyunk.Nagyon örültünk,terveztük. Aztán rá 1 hétre,felhívott egy nő,hogy hallotta a páromtól,hogy terhes vagyok,és hogy ő együtt van a párommal már több mint egy éve.Azt mondta neki a párom,hogy engem el fog hagyni érte (soha nem éreztem semmit,soha nem veszekedtünk,mindig kiegyensúlyozott kapcsolatban éltünk,volt szex is)ez a nő azt mondta,hogy a párom közölte vele,hogy terhes vagyok,és maximum addig maradhatnak együtt míg én terhes vagyok,meg a terhesség után ameddig nem lehet szexelni,de utána ő rendes apa,és férj akar lenni,el is akar venni feleségül.Azt mondta a nő,hogy el akarta mondani,tudjam meg mekkora féregtől várok gyereket.

Este kérdőre vontam,és mindent bevallott.Azonnal elcuccoltam egy barátnőmhöz,most itt vagyok.Anyukám meghalt,apukám alkoholista,nem tartom vele a kapcsolatot.A lakásra közösen hitelt vettünk fel.

Elmentem orvoshoz,és dobog a szíve.

De én nem tudom mit csináljak.A lakással majd lesz valami,elfelezzük gondolom,jó állásom van,meg tudok élni belőle.Úgy gondoltam elvetetem.De a párom könyörög,minden nap hív és sír nekem.Ha nem veszem fel,videót küld.

Ilyen embernek szüljek? Ha elvetetem még tudok új életet kezdeni,Még csak 26 éves vagyok.Ha megtartom ki tudja mi lesz.A munkám ha elvesztem? Hova megyek,kihez? Teljesen kétségbe vagyok esve.Egy várt magzatot vetessek el??? Gyűlölöm,hogy ezt tette az a szemét velünk.

2018. ápr. 15. 18:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/131 anonim ***** válasza:
31%
Zabigyerek meg kolonc???? Na neked sincs mèg gyereked az is 10000%!!! Isten ments h az ilyennek legyen!!!
2018. ápr. 15. 19:40
 12/131 anonim ***** válasza:
52%

Akkor a két agysebész már össze is dobhatja a gyerekre a pénzt. XD

Látod, kérdező, ilyen vallásos rajkógyártók miatt nem kell bűntudatot érezned. Ez csak egy petecsomó ami nem ember, szóval nem kell bánkódni. Ha viszont megtartod, mindig bánni fogod. Vetesd el, 26 évesen segítség nélkül csak a retardáltak tartják meg a gyereket, akinek apa és PÉNZ is kell. Gondolkodj és nézd meg az ellenpéldát fentebb.

2018. ápr. 15. 19:43
 13/131 anonim ***** válasza:
33%

Szia!

Nagyon sok erőt kívánok Kedves Kérdező!

Én nem vetetném el a picit. Sajnos nem ő tehet arról, hogy mi történt. Abban a pillanatban mikor vállaltam a sajátom, felelősséget vállaltam érte egy életen át, azt is vállaltam, ha kell egyedül is, mert semmi garancia nincs rá, hogy apa marad. Ha a kicsi egy éves korában derült volna ki nálatok, akkor sem lehet tovabbadni a gyereket. Nagyon sokan találtak már párt gyerekkel. Mindent meg lehet oldani, a körülmények változnak, sajnos nem mindig úgy, ahogy szeretnénk és tervezzük. Minden jót kívánok Nektek, bármilyen rossz is most ez az időszak, kitartás!

27N

2018. ápr. 15. 19:47
 14/131 anonim ***** válasza:
36%

Na mégegyszer a kedves agyatlan kedveert: NEM VAGYOK ABORTUSZ ELLENES. Nem tervezett terhesség esetén egyértelműen mennék. Ha neem akarok gyereket, nem lesz. Ezt viszont a kérdező tervezte és akarta. Nem gondolod hogy kicsit visszas a helyzet?

Azt meg nem értem, miért kellene nekem az ő gyereket eltartani. Nem az enyém, nem én tervezetem, közöm nincs hozzá. Van sajátom, kapaszkodj, egy általad koloncnak nevezett, akit a biológiai apja helyett a férjemmel nevelünk igen régóta. Soha életében nem nevezte koloncnak, sőt... De neked, egy véglénynek ezt hiába is magyaráznám.

Menjen a kérdező abortuszra, ha akar, az ő dolga, én nem beszélem se rá se ellene, en véleményt mondtam, mivel azt kért

2018. ápr. 15. 19:48
 15/131 anonim ***** válasza:
28%

Nagyon igazad van 15.hozzàszòlò. Szivemből szóltàl!

A 14.et meg borzalmas olvasni, nem akarom elhinni hogy ilyen "emberek" vannak a földön, szègyen! Remèlem nem nő vagy mert ezzel a stìlussal igazàn el kellene bùjnod akkor jò mèlyre....

2018. ápr. 15. 19:51
 16/131 anonim ***** válasza:
89%
Pontosan ez történt velem is,kiderült hogy megcsal és nem is egy nővel.Pontosan tudtam hogy én rendes családot szeretnék és nem csonka családot,így nem volt nehéz döntés.Elvetettem,két év múlva pedig megszületett a kislányom azzal a férfival aki mindent megtesz értünk is igazi apatípus.Nagyon örülök hogy így döntöttem.
2018. ápr. 15. 19:51
 17/131 anonim ***** válasza:
40%

A ringyot megtepnem hajat kiszednem az biztos

A parod tokon rugdosnamet konnyebb legyen szex nelkul neki

A gyereket elvetetnen szuljon neki a ringyoja

2018. ápr. 15. 19:52
 18/131 anonim ***** válasza:
7%
16os vagyok. Rosszul irtam a 14esnek van igaza es a 14 a borzaszto!!!
2018. ápr. 15. 19:54
 19/131 anonim ***** válasza:
11%
Baaszuuus nem tudok irni a 13 a katasztrofa xD huuu kiakadtam mar, a kommentek meg pörögnek es mindig rosszul irom :D
2018. ápr. 15. 19:56
 20/131 anonim ***** válasza:
28%
Én nem vetetném el, és nem a gyökér pasidnak szülsz, hanem magadnak. Ja és manapság párkapcsolati szempontból már nem nagy ügy, ha egy nőnek gyereke van.
2018. ápr. 15. 19:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!