Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mit csináljak? Vetessem el...

Mit csináljak? Vetessem el mikor akartam? Belefogok ebbe őrülni?

Figyelt kérdés

Nem védekeztünk,mert 3 éve együtt vagyunk.Nagyon örültünk,terveztük. Aztán rá 1 hétre,felhívott egy nő,hogy hallotta a páromtól,hogy terhes vagyok,és hogy ő együtt van a párommal már több mint egy éve.Azt mondta neki a párom,hogy engem el fog hagyni érte (soha nem éreztem semmit,soha nem veszekedtünk,mindig kiegyensúlyozott kapcsolatban éltünk,volt szex is)ez a nő azt mondta,hogy a párom közölte vele,hogy terhes vagyok,és maximum addig maradhatnak együtt míg én terhes vagyok,meg a terhesség után ameddig nem lehet szexelni,de utána ő rendes apa,és férj akar lenni,el is akar venni feleségül.Azt mondta a nő,hogy el akarta mondani,tudjam meg mekkora féregtől várok gyereket.

Este kérdőre vontam,és mindent bevallott.Azonnal elcuccoltam egy barátnőmhöz,most itt vagyok.Anyukám meghalt,apukám alkoholista,nem tartom vele a kapcsolatot.A lakásra közösen hitelt vettünk fel.

Elmentem orvoshoz,és dobog a szíve.

De én nem tudom mit csináljak.A lakással majd lesz valami,elfelezzük gondolom,jó állásom van,meg tudok élni belőle.Úgy gondoltam elvetetem.De a párom könyörög,minden nap hív és sír nekem.Ha nem veszem fel,videót küld.

Ilyen embernek szüljek? Ha elvetetem még tudok új életet kezdeni,Még csak 26 éves vagyok.Ha megtartom ki tudja mi lesz.A munkám ha elvesztem? Hova megyek,kihez? Teljesen kétségbe vagyok esve.Egy várt magzatot vetessek el??? Gyűlölöm,hogy ezt tette az a szemét velünk.

2018. ápr. 15. 18:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/131 anonim ***** válasza:
22%
Szoooval mivel mindent lepontoztak nekem mert rosszul irtam h kinek adok igazat es kinek nem, leìrom megint, hogy szörnyű hogy valaki ùgy beszèl egy gyerekről h kolonc!! Szerintem egy abortusz semmikèpp se jò megoldàs ès nagyon is h lehet talàlni olyan fèrfit akinek ìgy is kell a nő. A babàcska egy kincs!
2018. ápr. 15. 19:58
 22/131 anonim ***** válasza:
67%

Beszédesek a pontok. Ráokádnak a billantyűzetre a rajkósék, de aki ép ésszel gondolkodik, az nem tart meg így gyereket. Ez nem játék, hogy majd valahogy kifizetem és majdcsak lesz apamodell az életében. Nekik igen, mert nem az ő felelősségük. Süt a rosszindulat, gondolom elhagyott anyák akik minimálbérből szenvednek és a gyerekük apa nélkül nő fel csonka családban, ami sosem volt normális. Savanyú a szőlő. Neked van lehetőséged változtatni, nekik nincs, az életük romokban. A tiéd nem.

Rajtad áll.

2018. ápr. 15. 19:59
 23/131 anonim ***** válasza:
5%
Mit mond a párod. Milyen kapcsolat volt ez. Ha csak szex akkor átgondolnám mit nem adtam meg neki.
2018. ápr. 15. 20:00
 24/131 anonim ***** válasza:
19%
Èn pèldàul olyan csalàdban nőttem fel ahol a szüleim mài napig imàdjàk egymàst. Nekem olyan pàrom vn hogy mindenkinek csak ilyet kìvànok. 5 hònapos babànk van. Szòval nem igaz h csak azok mondjàk h ne vetesd el akiknek szar az èletük. Itt egy kicsi èletről van szò. ÈS RÀADÀSUL TERVEZETT!!! Akkor?? Mindig van megoldàs. Ez csak egy vèlemèny, ettől mèg nem kell leoltani a fejèt annak aki ìgy làtja.
2018. ápr. 15. 20:04
 25/131 anonim ***** válasza:
65%

Az írástudatlanság is nagyon beszédes, csak nézd meg. Képtelenek helyesen írni és ilyenek mondják meg, hogyan éld az életed. Valami Isten háta mögötti faluból osztják az észt, te meg majd viseled a következményeket, ha rájuk hallgatsz és megtartod. Szerinted majd segítenek nevelni, fizetni, vigyázni rá? Az apára számíthatsz? Ugyan már!

Ott lesz a gyerek 27 évesen, de párt nem fogsz találni, mert egy ilyen fiatal nő egyedülálló anyaként nem partiképes. Ez a kegyetlen igazság.

Ha viszont okosan gondolkodsz és elveteted, akkor magad mögött tudod a hazug kapcsolat minden következményét, és találsz valakit, akivel sikerül harmonikus családot alapítanod. Apa-anya-baba, két fizetés, normális lakhatási körülmények.

Ennyit tudtam írni az érdekedben. Minden jót.

2018. ápr. 15. 20:09
 26/131 A kérdező kommentje:
Emésztem a válaszokat még...köszönöm.Fogok még írni.
2018. ápr. 15. 20:18
 27/131 anonim ***** válasza:
39%
Sajnálom hogy ebbe a helyzetbe kerültèl. Egy biztos, hogy a pasinak nem bocsátanèk meg semmi esetre sem, bármit mond vagy tesz. Hogy a babával mi lenne nem tudom...ha lenne lakásom, munkám, csed-gyedem akkor valószínűleg megtartanám.
2018. ápr. 15. 20:18
 28/131 anonim ***** válasza:
33%

Ha nem tudsz a megcsalásról, és a párod holnap autóbalesetben meghal, megszülnéd a gyermeket? Ha igen, szüld meg így is.

Ha együtt akartok maradni, keressetek fel egy párterápiában jártas pszichológust.

2018. ápr. 15. 20:36
 29/131 anonim ***** válasza:
35%

Én ugyanúgy jártam, mint a 2-es, csak 28 éves voltam. Csak én megtartottam volna, ha egyedül tudtam volna biztosítani neki a minimumot, de sajna még azt sem.

DE! Ha lett volna segítségem vagy valami saját lakás féle jó munkahellyel, akkor igen, megtartottam volna. Úgy is nagyon nehéz lett volna, de legalább lett volna esélye egy normális élethez.

Szóval, ha anyagilag el tudod tartani magatokat, főleg amíg otthon leszel vele, akkor hajrá, tartsd meg, de ha nem, akkor ne. Viszont ott az örökbeadás lehetősége is.

2018. ápr. 15. 20:49
 30/131 anonim ***** válasza:
36%

26-os, te nem az észt osztod ugyanúgy?

Te meg a te álláspontoda akarod ráerőszakolni. Mindenkit lepontozol gyerekesen. Mi az, hogy ìgy nem talàl magànak pàrt? Talàn te ìgy jàrtàl, azèrt ez a nagy làzadàs? Elèg önzősèg is, amiket ìrsz. Vetesse el, nem baj, hogy megöl egy kicsi èletet, aki nem tehet ròla, hogy nem tudtak vèdekezni! A felelőssèget is tudni kell vàllalni a tetteinkèrt! Ez nem kis dolog! Nem a vallásról van itt szó, tök mindegy, hogy vallàsos vagy nem, de ennyire könnyelműen beszèlni egy kicsi èletről... nem is èrtem, emberből vagy te?

2018. ápr. 15. 20:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!