Mit csináljak? Vetessem el mikor akartam? Belefogok ebbe őrülni?
Nem védekeztünk,mert 3 éve együtt vagyunk.Nagyon örültünk,terveztük. Aztán rá 1 hétre,felhívott egy nő,hogy hallotta a páromtól,hogy terhes vagyok,és hogy ő együtt van a párommal már több mint egy éve.Azt mondta neki a párom,hogy engem el fog hagyni érte (soha nem éreztem semmit,soha nem veszekedtünk,mindig kiegyensúlyozott kapcsolatban éltünk,volt szex is)ez a nő azt mondta,hogy a párom közölte vele,hogy terhes vagyok,és maximum addig maradhatnak együtt míg én terhes vagyok,meg a terhesség után ameddig nem lehet szexelni,de utána ő rendes apa,és férj akar lenni,el is akar venni feleségül.Azt mondta a nő,hogy el akarta mondani,tudjam meg mekkora féregtől várok gyereket.
Este kérdőre vontam,és mindent bevallott.Azonnal elcuccoltam egy barátnőmhöz,most itt vagyok.Anyukám meghalt,apukám alkoholista,nem tartom vele a kapcsolatot.A lakásra közösen hitelt vettünk fel.
Elmentem orvoshoz,és dobog a szíve.
De én nem tudom mit csináljak.A lakással majd lesz valami,elfelezzük gondolom,jó állásom van,meg tudok élni belőle.Úgy gondoltam elvetetem.De a párom könyörög,minden nap hív és sír nekem.Ha nem veszem fel,videót küld.
Ilyen embernek szüljek? Ha elvetetem még tudok új életet kezdeni,Még csak 26 éves vagyok.Ha megtartom ki tudja mi lesz.A munkám ha elvesztem? Hova megyek,kihez? Teljesen kétségbe vagyok esve.Egy várt magzatot vetessek el??? Gyűlölöm,hogy ezt tette az a szemét velünk.
Meghunyaszkodtal
A kovetkezo 20 evben nyeled majd a mereg a pasidtol
Így döntöttem.Ha az eszemre hallgatok,akkor elvetetem,mert az a legbiztosabb döntés ami a legkevésbé kavarja meg a most elég bonyolulttá vált életemet.De nem tudom elvetetni.Beszéltem a főnökömmel,ez is hozzásegített a döntéshez.Azt mondta ha rajta múlik,ne vetessem el,segíteni fog,hogy otthonról végezhessem a munkám egy részét,így nem kell majd túlórázni csak néha.Meg annyi,hogy a baba hamar bölcsis lesz, 8-10 hónapos korától már,ez tetszik vagy sem,így lesz,és addig dolgozok ameddig tudok.De várnak vissza majd,segítenek,és így lesz biztosítva a megélhetésünk.
A párommal nem tudom mi lesz.Egyenlőre én megyek vissza a lakásba és ő megy haza az anyjáékhoz.Nagyon dühös vagyok rá,nem tudom mi lesz.Ez a része teljes homály.
Köszönöm a rengeteg segítséget amit privátban ajánlottatok,egy jó babysitterre biztosan szükségem lesz majd azért,de egyenlőre úgy gondolom saját erőmből kell boldogulnom,ahogy eddig is tettem,és törekedtem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!