Terhes vagyok, a férjem abortuszra küld. Mit tegyek?
"vágyálmom egy olyan nő, akinek a tisztességét nem írja felül az "anyai ösztön" nevű hormontúltengéses gerjedelem"
nem fura, hogy téged is egy ilyen anyai ösztönnel rendelkező nő hozott a világra. elég gáz, hogy az anyai szeretetet te egy hormontúltengéses gerjedelemhez hasonlítod. Őszintén sajnállak.
Igaza van
Nekem egy fiam van,de boven sok is,de attol.fuggetlenul.szeretjuk nagyon.mindene megvan,mindenunk.megvan,o kulfoldon szuletett,kulfoldon is elunk.mar.reg. ferjem akar egy.kislanyt en mondtam hogy szo sem lehet rola,nem szenvedek meg egyszer a szuloasztalon senki kedveert sem,es kislanyt nem is akarok. O mondta,oke. Ennyi. Es nem,nem valunk,mert nagyon szeret engem,es enis ot.
Kedves Kérdező!
Ez nagyon szomorú és nehéz helyzet. Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél várandósan.
Én mindenképpen megtartanám.
Volt abortuszom, és aztán lettek gyerekeim.
Az abortuszt 16 éve bánom, iszonyatosan.
A gyerekeknek örülök, de nagyon, pedig 8 éve alig alszom. Szerencsére a férjem soha nem akart abortuszra küldeni, de ha akart volna, nem áldoztam volna föl a kisbabámat azért, mert ő nem fogja föl, hogy az a pici is a mi közös babácskánk, akinek ő is tehet a létrejöttéről. Megtartottam volna, és szelíden, szeretettel, de mindent megtettem volna, hogy ő is elfogadja a helyzetet. Aztán persze nem biztos, hogy sikerült volna, de legalább nem lett volna egy halálos áldozata a párkapcsolati válságunknak.
Kedves harcos abortuszpárti kommentelők, igen, én hiszem, hogy már az embriócska is egy ember, csak még nagyon pici és nagyon védtelen.
Nő vagyok, de nagyon is tetszik, amit a 46%-os válaszoló írt kommenteket. Bőven van igazság abban, amit ír. Adott a feleség, férj és 2 gyerek. Nem értem miért kell mindent borítani és felrúgni egy házasságot, csak mert a férfi nem akar 3.gyereket? Én nem tartanék mindennel és mindenkinel fontosabbnak egy par hetes embriót, mikor már így is van 2 gyerek és a férjem sem szeretné. Ilyen alapon a férjet is lehet sajnálni, hisz rá akarnak erőszakolni egy olyan dolgot, amit ő nem akar. Igen a feleségre sem lehet abortuszt kényszeríteni, de ha tudja, hogy ennek a gyereknek csak ő örülne, akkor a helyében magamtól mennék abra, nem pedig azzal orvosolnam a dolgot, h csak azért is megszulom, aztán meg nevelem egyedül, mert válás lesz a vége, hisz épp úgy, ahogy neki joga van megtartani ezt a gyereket, úgy a férjnek is joga van ezt nem elfogadni.
De én nem tudom megérteni, hogy ahol már van 1 vagy több gyerek és besikerül még egy, amit anyuka akar, apuka meg nem, akkor miért kell fesztiválozni és miért nem lehet kiállni a férjed mellett, az az ember mellett, akivel évek óta éltek együtt és szeretitek egymást. Van, aki képes több (tíz)éves házasságot lazán felrúgni, mert ő igen is megszüli azt a gyereket... Ismerek egy ilyen most már volt párt. Ott is a nő közölte, h ő akarja, a férj meg nem, hiába próbálta elmagyarázni a férfi, hogy már van egy édes kislanyuk és neki bőven elég, a feleség ragaszkodott hozza, el is váltak. Most meg a nő panaszkodik, hogy milyen nehéz meg rossz egyedül... Talán a férjet kellett volna választania, aki évek óta mellette volt mindenben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!