Terhes vagyok, a férjem abortuszra küld. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Harmadik baba lenne.

2017. febr. 28. 09:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/173 anonim ***** válasza:
40%
Az orvos mondta,hogy attól van. Igen egy igazi férfi abortuszra abortuszra küldi a nőt, akit elvileg szeret,nehogy már gyereke legyen. Ha megszüli minimàlbérre jelenteti magát, és otthagyja a gyereket mint eb a sz****. :-D
2017. febr. 28. 16:55
 42/173 anonim ***** válasza:
55%
#39, " Ezek szerint annyira mégsem voltál korrekt a nővel szemben,hogy mindezt elmondd neki a kapcsolat elején." - dehogynem, én korrekt ember vagyok. Csak éppen nem hülyére vehető... pont azt viselik nehezen az ilyen típusú nők, hogy tőlem az "igen" is, meg a "nem" is komoly és egyértelmű. Arról meg én nem tehetek, ha az én párom másokra jobban hallgat mert azt susogják neki, amit ő hallani szeretne, hogy be tudta etetni a "majd, ha a karjában tartja, majd..." szirénkar.
2017. febr. 28. 17:00
 43/173 anonim ***** válasza:
38%
42. Dehát akkor csak hülyére vehető vagy ha nem jöttél rá,hogy a párod befolyásolható jellem.Amúgy én sajnállak komolyan mondom ennyi feszültséggel, dühvel nem lehet egyszerű élni.
2017. febr. 28. 17:09
 44/173 anonim ***** válasza:
45%
#43, köszi a kedvességed, de tudod, igazán sajnálni akkor kellene, ha bejött volna az EXem szándéka... ez meg ugye nem történt meg... nem az én nyakamba szülnek "csak jót akarva" a tiltakozásom ellenére...
2017. febr. 28. 17:20
 45/173 anonim ***** válasza:
46%

"vágyálmom egy olyan nő, akinek a tisztességét nem írja felül az "anyai ösztön" nevű hormontúltengéses gerjedelem"

nem fura, hogy téged is egy ilyen anyai ösztönnel rendelkező nő hozott a világra. elég gáz, hogy az anyai szeretetet te egy hormontúltengéses gerjedelemhez hasonlítod. Őszintén sajnállak.

2017. febr. 28. 17:40
 46/173 anonim ***** válasza:
45%
#45, Köszönöm neked is:) de hidd el, nem érdemes fölöslegesen pazarolnod a sajnálatot... legjobb tudomásom szerint engem nem erőszakolt az anyám a gyereket ép nem akaró apámra ösztrogéntől tocsogó aggyal, és amikor nem akart gyereket, és mégis összejött - volt ilyen - akkor elment szépen terhességmegszakításra, ahogy az a dolgok sora ott, ahol nem akar az adott pár (vagy valamelyik tagja) épp gyereket, a védekezés meg kudarcot vallott... pont erre van kitalálva az AB. Szóval sajnálni inkább azokat kellene, ahol az anyai ösztön felülírta a párkapcsolati tisztességet, ahol valakire gyereket erőszakoltak az akarata ellenére. Nem gondolod? Ez ugyanis szerintem a párkapcsolati erőszak egy nagyon súlyos (bár momentán sajnos nem büntetendő) formája.
2017. febr. 28. 18:18
 47/173 anonim ***** válasza:
70%

Igaza van

Nekem egy fiam van,de boven sok is,de attol.fuggetlenul.szeretjuk nagyon.mindene megvan,mindenunk.megvan,o kulfoldon szuletett,kulfoldon is elunk.mar.reg. ferjem akar egy.kislanyt en mondtam hogy szo sem lehet rola,nem szenvedek meg egyszer a szuloasztalon senki kedveert sem,es kislanyt nem is akarok. O mondta,oke. Ennyi. Es nem,nem valunk,mert nagyon szeret engem,es enis ot.

2017. febr. 28. 21:20
 48/173 anonim ***** válasza:
29%

Kedves Kérdező!

Ez nagyon szomorú és nehéz helyzet. Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél várandósan.

Én mindenképpen megtartanám.

Volt abortuszom, és aztán lettek gyerekeim.

Az abortuszt 16 éve bánom, iszonyatosan.

A gyerekeknek örülök, de nagyon, pedig 8 éve alig alszom. Szerencsére a férjem soha nem akart abortuszra küldeni, de ha akart volna, nem áldoztam volna föl a kisbabámat azért, mert ő nem fogja föl, hogy az a pici is a mi közös babácskánk, akinek ő is tehet a létrejöttéről. Megtartottam volna, és szelíden, szeretettel, de mindent megtettem volna, hogy ő is elfogadja a helyzetet. Aztán persze nem biztos, hogy sikerült volna, de legalább nem lett volna egy halálos áldozata a párkapcsolati válságunknak.

Kedves harcos abortuszpárti kommentelők, igen, én hiszem, hogy már az embriócska is egy ember, csak még nagyon pici és nagyon védtelen.

2017. febr. 28. 22:23
 49/173 anonim ***** válasza:
28%
Üljetek le nyugodtan és beszéljétek át a dolgokat. Én megtartanám, miután meghallgattam a férjem véleményét. Sok, sok.. Majd felnőnek, milyen jó lesz! Picit irigyellek, szeretnék én három gyereket.
2017. febr. 28. 22:25
 50/173 anonim ***** válasza:
67%

Nő vagyok, de nagyon is tetszik, amit a 46%-os válaszoló írt kommenteket. Bőven van igazság abban, amit ír. Adott a feleség, férj és 2 gyerek. Nem értem miért kell mindent borítani és felrúgni egy házasságot, csak mert a férfi nem akar 3.gyereket? Én nem tartanék mindennel és mindenkinel fontosabbnak egy par hetes embriót, mikor már így is van 2 gyerek és a férjem sem szeretné. Ilyen alapon a férjet is lehet sajnálni, hisz rá akarnak erőszakolni egy olyan dolgot, amit ő nem akar. Igen a feleségre sem lehet abortuszt kényszeríteni, de ha tudja, hogy ennek a gyereknek csak ő örülne, akkor a helyében magamtól mennék abra, nem pedig azzal orvosolnam a dolgot, h csak azért is megszulom, aztán meg nevelem egyedül, mert válás lesz a vége, hisz épp úgy, ahogy neki joga van megtartani ezt a gyereket, úgy a férjnek is joga van ezt nem elfogadni.

De én nem tudom megérteni, hogy ahol már van 1 vagy több gyerek és besikerül még egy, amit anyuka akar, apuka meg nem, akkor miért kell fesztiválozni és miért nem lehet kiállni a férjed mellett, az az ember mellett, akivel évek óta éltek együtt és szeretitek egymást. Van, aki képes több (tíz)éves házasságot lazán felrúgni, mert ő igen is megszüli azt a gyereket... Ismerek egy ilyen most már volt párt. Ott is a nő közölte, h ő akarja, a férj meg nem, hiába próbálta elmagyarázni a férfi, hogy már van egy édes kislanyuk és neki bőven elég, a feleség ragaszkodott hozza, el is váltak. Most meg a nő panaszkodik, hogy milyen nehéz meg rossz egyedül... Talán a férjet kellett volna választania, aki évek óta mellette volt mindenben...

2017. febr. 28. 22:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!