Terhes vagyok, a férjem abortuszra küld. Mit tegyek?
Egyszerűen mondj nemet. Most biztos bepánikolt, de ha megszületik a pici, valószínűleg ugyanúgy fogja szeretni, mint az első kettőt.
Ismerek olyan házasságot, ami épp azért ment tönkre, mert a pasi abortuszra küldte a nőt. Szegény nő sosem tudta megbocsájtani neki, hogy ilyenre kényszerítette. Végül a babát is és a férjét is elvesztette.
és itt nem arról van szó, hogy egy embrió fontosabb, mint a férj. A nő már várandósan is érzelmileg kötődik ahhoz a kis élethez, ami benne növekedik, míg a legtöbb férfiben csak azután tudatosul, hogy apa, amikor a kezében tartja.
"Na ja, az én EXEM is az embriót választotta" ez egy akkora nagy dögség.. basszus, milyen férfi az, aki a saját önzését teszi előtérbe, és nem azt, mit akar a nő? végülis a saját gyereke és a párja között kell döntenie, aki ráadásul a férfi gyereke is. Kedves válaszoló, jól döntött az exed, hogy az embriót választotta. Én nem tudnék az ő helyében egy ilyen szemétládával együtt élni...
itt van bíztatásként egy cikk, a nő hasonló helyzetben volt, csak még ráadásul 6 hét után esett ismét teherbe. itt sem akarta apuka a következő babát, de végül nagyon megszerették egymást :)
Kornyezetemben senkinek nem ment ra semmije:) Nekunk sem. Rengeteg a boldog 3 gyerekes a kornyeken, a barati korben.
Ha amugy boldog csalad vagytok, nem lesz gond. Megbeszelitek.
25
szerintem az a férfi, aki a nő akarata ellenére abortuszra kényszeríti a párát, egyáltalán nem szereti őt, és jobb is, hogy szétmennek.
És nem kell itt a férfiak 90%-áról nyilatkozni, rengeteg pasit ismerek, és egyik sem akkora seggarc, mint te
#23 "basszus, milyen férfi az, aki a saját önzését teszi előtérbe, és nem azt, mit akar a nő?" - és milyen nő az, aki a saját önzését teszi előtérbe, és nem azt, hogy mit akar a férfi???
(egyenjogúság van, nem?)
"Kedves válaszoló, jól döntött az exed, hogy az embriót választotta. Én nem tudnék az ő helyében egy ilyen szemétládával együtt élni..." - utólag elnézve szerintem is... különben most nem lenne egy tök normális párom, aki nem spermadonornak és eltartóbaleknak néz, akivel mi vagyunk egymásnak az elsők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!