Terhes vagyok, a férjem abortuszra küld. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Harmadik baba lenne.

2017. febr. 28. 09:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/173 anonim ***** válasza:
65%

"aki úgy megy abortuszra,hogy szeretné a terhességet annak később rossz lesz." - így van. Akinek meg úgy vágnak a nyakába egy utódot, hogy a háta közepére se kívánja, nos annak is rossz lesz.

Ezért kell megegyezésre jutni, ha csak lehet.

2017. febr. 28. 15:41
 32/173 anonim ***** válasza:
62%
31.-es pont azt írtam,hogy meg kell beszélni. Mellesleg azért mert veled valami megrázó esemény történt terhességgel kapcsolatban nem biztos,hogy mással is így lesz. Egy házasság,két gyerek elég komoly kötelék nem egy csip-csup kapcsolat. Egyébként könnyű azt mondani valakinek,hogy vetesse el a magzatát akihez ragaszkodik. Nem vagyok abortuszellenes de aki ennyibe veszi a társát, hogy műtétre küldi. Az egy önző ember aki csak magára gondol.
2017. febr. 28. 15:54
 33/173 anonim ***** válasza:
35%
"Nem vagyok abortuszellenes de aki ennyibe veszi a társát, hogy műtétre küldi. Az egy önző ember aki csak magára gondol." - értem... és most őszintén(!), akkor szerinted mi az az ember, aki annyiba veszi a társát, hogy akarata ellenére rákényszerít egy élethosszig tartó felelősséget és kötelességet, csak hogy ő megússzon egy 15 perces orvosi beavatkozást? Az mi, akinek fontosabb egy babszemnyi embrió az állítólagos élete párjánál?
2017. febr. 28. 16:07
 34/173 anonim ***** válasza:
54%
33. Erre azt tudom mondani, hogyha annyira zavar a terhesség közöld a kapcsolat elején, hogy nem akarsz gyereket a nőtől, azt is hogy soha vagy meddig nem. Meg hogy baj esetén megpattansz, mert annyira nem szereted hogy terhesség esetén számíthatna rád.
2017. febr. 28. 16:13
 35/173 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon könnyen beszélnek itt egyesek az abortuszról. Barátnőmre ráerőszakolták az abortuszt, azóta sem sikerül teherbe esnie. Számtalan kivizsgáláson túlesett már, többszázezer forintjába került. A pasi akitől terhes lett meg két gyerek apja.
2017. febr. 28. 16:23
 36/173 anonim ***** válasza:
34%

#34, általában az emberek - pláne egy komoly kapcsolatban, házasságban - tisztázni szokták, hogy hány gyereket szeretnének és kb mikor... nem? És már bocs, de többnyire a nő az, aki ezt lazán felrúgja - nőtársai lelkes tapsa mellett - "az már itt van", "az már egy kis életke", "majd, ha a karodban tartod", és egyéb dumák. Szóval a 2 az KETTŐ, nem "ahol kettő elfér, ott a harmadik is...", "akinek a jóistenke..."

"Meg hogy baj esetén megpattansz, mert annyira nem szereted hogy terhesség esetén számíthatna rád." - miért, már bocs, de ilyenkor én számíthatok rá? (persze, számíthatok rá, hogy mindent megtesz - ellenem... ugye?)

Tudod, az én (megvalósult:)) vágyálmom egy olyan nő, akinek a tisztességét nem írja felül az "anyai ösztön" nevű hormontúltengéses gerjedelem, és ilyent kívánok a férfitársaimnak is:)

2017. febr. 28. 16:41
 37/173 anonim ***** válasza:
40%
#35 "Barátnőmre ráerőszakolták az abortuszt, azóta sem sikerül teherbe esnie. Számtalan kivizsgáláson túlesett már, többszázezer forintjába került." - a kettő közt igen valószínűtlen a kapcsolat, azt gondolom tudod. No meg azt is, hogy ha a barátnőd nem egy abortuszra, az a férfinak az évek során nem többszázezrébe, hanem többmilliójába lenne. (Egy 25 eFt átlagos tartásdíj 20 évre 6 millió)
2017. febr. 28. 16:44
 38/173 anonim ***** válasza:
54%
Ilyen ferfi a vilagon nincs, aki egesz delutan az abortusz temakort lesi:) Jo trollkodni?
2017. febr. 28. 16:48
 39/173 anonim ***** válasza:
40%
Én nem szoktam olyanokat írni. Ezek szerint annyira mégsem voltál korrekt a nővel szemben,hogy mindezt elmondd neki a kapcsolat elején. Én meg olyan férfit kívánok mindenkinek mint amilyen az én párom, akire mindig számíthatok.
2017. febr. 28. 16:49
 40/173 anonim ***** válasza:
28%
#38, nehéz elviselned, ha egy férfi sem megy el szó nélkül amellett, ha nők éppen egy másik férfi kihasználásához tapsolnak?
2017. febr. 28. 16:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!