Terhes vagyok, a férjem abortuszra küld. Mit tegyek?
"aki úgy megy abortuszra,hogy szeretné a terhességet annak később rossz lesz." - így van. Akinek meg úgy vágnak a nyakába egy utódot, hogy a háta közepére se kívánja, nos annak is rossz lesz.
Ezért kell megegyezésre jutni, ha csak lehet.
#34, általában az emberek - pláne egy komoly kapcsolatban, házasságban - tisztázni szokták, hogy hány gyereket szeretnének és kb mikor... nem? És már bocs, de többnyire a nő az, aki ezt lazán felrúgja - nőtársai lelkes tapsa mellett - "az már itt van", "az már egy kis életke", "majd, ha a karodban tartod", és egyéb dumák. Szóval a 2 az KETTŐ, nem "ahol kettő elfér, ott a harmadik is...", "akinek a jóistenke..."
"Meg hogy baj esetén megpattansz, mert annyira nem szereted hogy terhesség esetén számíthatna rád." - miért, már bocs, de ilyenkor én számíthatok rá? (persze, számíthatok rá, hogy mindent megtesz - ellenem... ugye?)
Tudod, az én (megvalósult:)) vágyálmom egy olyan nő, akinek a tisztességét nem írja felül az "anyai ösztön" nevű hormontúltengéses gerjedelem, és ilyent kívánok a férfitársaimnak is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!