Terhes vagyok, a férjem abortuszra küld. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Harmadik baba lenne.

2017. febr. 28. 09:09
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/173 anonim ***** válasza:
21%
55%-os, az ajanlat neked szolt. Amugy ezek a kerdesek enyhen szolva gyanusak. Nem kell fel perc a 0%-hoz. Erdekes, felettebb.
2017. márc. 1. 13:22
 72/173 anonim ***** válasza:
29%
Mondom en;))
2017. márc. 1. 13:30
 73/173 anonim ***** válasza:
45%

#71, az én társadalmi evolúcióm már egy pár ezer éve meghaladta a biológiait, de hát ki hogy gondolja...

"Nagy nemzetközi kutatások igazolják, hogy abortusz után a kapcsolatos 80 %-a gallyra megy és válással végződik." - mondtam már, hogy legalább ordasan és ostobán hazudozni nem kellene?

[link]

Össze kell hasonlítani a válás és a terhességmegszakítás oszlopot... ennyit rólatok...

#72, miért, gondolod, hogy itt nem 2 különböző net-elérésről és felhasználóról leadott piros kéz kell hozzá, és közben nulla zöld kéz? A kettőből 1 minuszt bevállalok, de miért nem kapsz zöldet, ezen gondolkodtál már? Lehet, mert az emberek többsége Magyarországon nem úgy gondolkodik, mint "magzatvédőék"???

2017. márc. 1. 13:33
 74/173 anonim ***** válasza:
64%
#73, én most zöldet nyomtam neked, hogy ne sírjál:)
2017. márc. 1. 13:34
 75/173 anonim ***** válasza:
43%
55%-os, marhara nem erdekel amugy a pontozas;) nyugodtan tenyerelj a piroson;))
2017. márc. 1. 13:38
 76/173 anonim ***** válasza:
37%
Érdekes szociológiai tanulmányt lehetne írni erről a topicról. A pasiról, aki egyik regről pontozza saját magát a másik regen fölfelé, az ebihalas puffogóról, a nőket a feléjük irányuló feltétlen odaadás jegyében abortuszra küldőről, hiszen ez a párkapcsolati női tisztesség legfőbb fokmérője, a magzati élet kioltását vicsorogva per 15 perces műtétként megragadóról, az önigazolást keresőkről, a fanatikus abortuszrajongók mindig ráérő vehemenciájáról, a gyermeket hatmillió forintnyi költségként felfogó vélekedésről. Ebben eddig nincs is semmi új. Mostanában kb. minden 3. topic ilyen. De az az önleleplező lelki nihil, amelyben a párkapcsolati abortuszvitában éppen vesztésre álló fél elégtételt nyer abban, ha egy magzat, aki még a saját létében is ártatlan, szenved az anyai stressztől, megdöbbentő és botrányos.
2017. márc. 1. 14:11
 77/173 anonim ***** válasza:
42%
"De az az önleleplező lelki nihil, amelyben a párkapcsolati abortuszvitában éppen vesztésre álló fél elégtételt nyer abban, ha egy magzat, aki még a saját létében is ártatlan, szenved az anyai stressztől, megdöbbentő és botrányos." - tökéletesen egyet kell, hogy értsek... nem véletlenül folytatok hadjáratot a gyilkosozás, "Néma sikoly", magzatkanapló, és egyéb, a terhes nőre stresszt, lelki terrort gyakorolni próbáló IRL szemét ellen.
2017. márc. 1. 14:48
 78/173 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem gondold ezt át újra! Így, ebben a formában a 15 perces kis rutinbeavatkozásod könnyed derűjével mintha magadról szóltál volna most... Fuss neki még egyszer!
2017. márc. 1. 15:04
 79/173 anonim ***** válasza:
32%

#78, minek, így is villámgyorsan bebizonyítottad a kettős mércédet:)))

(egyébként sehol se írtam, hogy a lelki terror kívánatos)

2017. márc. 1. 15:14
 80/173 anonim ***** válasza:
21%
...itt valaki valamit töröltetett...
2017. márc. 1. 15:19
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!