Terhes vagyok, a férjem abortuszra küld. Mit tegyek?
#61, Mifelénk a szex mindkettőnknek jó, és mindkettőnknek egyformán fontos, és így kezdeményezni is mindketten szoktunk, és mindketten az élvezetért... azzal, hogy a szexet úgy állítod be, hogy az a férfinak kell, a nő meg kvázi áldozat "egyujjas kesztyű", nos ezzel csak magadat égeted, nem mást.
"A nők édesanyának születtek és nem kesztyűnek" - szerintem meg a nők NŐNEK születtek... legalábbis engem kifejezetten a NŐK érdekelnek:) - tudod, akik a XXI. században élnek, akiknek a szex nem a "férfi használja a nőt" sötét középkori agybajról szól, hanem ugyanúgy az élvezetről... az általad képviselt gondolkodás léte viszont erős érv az abortusz mellett... ezerszer inkább az, mint hogy egy szerencsétlen gyerek egy ilyen gondolkodású családban nőjön fel.
Nevetseges, mennyire besz@rnak itt paran, ha neadjisten gyereket csinalnak;)))
De meg ennel is szanalmasabb, amit itt muvelnek az abortusz mellett kardoskodva. Nincs jobb dolgotok? Valami ferfiasabb;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!