Terhes vagyok, a férjem abortuszra küld. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Harmadik baba lenne.

2017. febr. 28. 09:09
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/173 anonim ***** válasza:
31%
Látom, nem ment a szövegértés! Na nem baj! Megpróbálom lassabban, hogy mindenki... . A leírtak alapján nekem úgy tűnik, magad ellen szállsz harcba a hadjáratoddal. Ennyi.
2017. márc. 1. 15:23
 82/173 anonim ***** válasza:
31%

#78, erre gondolsz:

"#51, már bocsi, de tapasztalatom szerint ez az, amibe épeszű férfi nem megy bele, mert csak vesztes lehet. Ugyanis nem más, mint a #49 kicifrázva, biztosítandó, hogy a "babácskának" (dobtam egy hátast ettől a szövegtől az előbb, használni fogom) legyen még jobb, az anya stresszében se kelljen részesülnie...

A férfi mindkét esetben szimpla vesztes, ennyi. " - ez a férfi részéről szimpla önvédelem, nem, nem áldoznám fel magam azért, hogy azután nekem legyen még rosszabb, ennyi. Ezért egyáltalán nem a terhes nő stresszelése a cél, ilyenkor a férfi azzal járhat a relatív legkevésbé rosszul, ha nem megy bele ilyen párterápiás cuccba, hamar felszámolja a kapcsolatot, minden késlekedéssel ő veszít, az ő helyzete lesz egyre rosszabb. Az ott írt javaslat meg időhúzásról szólt, és nem egyébről.

2017. márc. 1. 15:26
 83/173 anonim ***** válasza:
25%
Nem erre. Arra, hogy írod, hadat viselsz a terhes nőre gyakorolt nyomás és lelki teherpakolás ellen. Mert mindez módszerként szemét. Ám ezek éppen a te módszereid itt!
2017. márc. 1. 15:32
 84/173 anonim ***** válasza:
35%

#83, vitattam én egy percig is a nő szabad döntési jogát??? Olvasd már végig újra a válaszokat, kik vitatták, kik nyomták a nőt, hogy "te már anya vagy" blablabla...

Engem az izgat, hogy a férfi a lehető legkisebb mértékben legyen vesztes.

2017. márc. 1. 15:37
 85/173 anonim ***** válasza:
25%
És ha a férj belenyomja a nőt az abortuszba, akkor szerinted nyertes lesz? Ezzel nem rúgja fel egy család és egy párkapcsolat statikus egyensúlyát? Nem ugyanoda jutnak így, mint az abortusszal?
2017. márc. 1. 15:43
 86/173 anonim ***** válasza:
20%
Mármint ab. nélkül...
2017. márc. 1. 15:44
 87/173 anonim ***** válasza:
58%

Egy párkapcsolatnak max DINAMIKUS egyensúlya van, statikus semmi esetre (semmilyen élő struktúrának).

Egyébként gondolkozhatsz, mi a jobb neki, ha két olyan gyerek után fizet tartásdíjat és tartja velük a kapcsolatot, akiket önként vállalt, vagy ha 3 után, amiből az egyiket ráerőszakolták??? Ésa gyerekeknek hogy esne, ha a 3-ból kettővel foglalkozik?

Szabad neked is végiggondolni, mivel veszít egy férfi ilyen helyzetben a kisebbet.

Vagy más a véleményed?

2017. márc. 1. 15:49
 88/173 anonim ***** válasza:
12%
Nézd, én nem az egyéni "veszteség" mértékét veszem alapul, hanem a veszteségét általában. Az abortusz emberi életet vesz el. Ennél nagyobb veszteség nincs a történetben. Azt pedig nem tudom értelmezni, hogy mit jelenthet emberi életről pénz függvényében dönteni. Egyébként pedig ha egy abortusz miatt a nő válik és magával viszi a gyerekeket, akkor a férfinek nem marad más, mint a pénze 60 százaléka. Ezt egye meg, ha akarja! Megéri ez így bárkinek is?
2017. márc. 1. 16:24
 89/173 anonim ***** válasza:
57%

Én nem gondolom, hogy összehasonlítható lenne egy embrió egy megszületett emberrel. Egyfelől... másfelől amit írtál, az az igazságtalanság melegágya, eszerint neked mindegy, jó az is, ha van a történetben egy nyertes meg egy vesztes, de az eredőjük, a " a veszteség általában" az zéró...

" Azt pedig nem tudom értelmezni, hogy mit jelenthet emberi életről pénz függvényében dönteni." - azt én sem, de itt még mindig egy embrió a téma.

"Egyébként pedig ha egy abortusz miatt a nő válik és magával viszi a gyerekeket, akkor a férfinek nem marad más, mint a pénze 60 százaléka. Ezt egye meg, ha akarja! Megéri ez így bárkinek is?"

Miért, ha az abortusz ELMARADÁSA miatt a férfi válik, akkor a férfinek nem marad más, mint a pénze 50 százaléka... plusz, ha különösen nagy peche van, akkor előbb még sikeresen végigcsináltatják vele a terhességet, meg az első 2-3 évet is mindenféle hitegetéssel, és majd akkor lesz a válás, amikor az a nőnek jó ... a nagy semmiért cserébe. Megéri ez így a férfinek?

Valami olyan javaslatod nincs véletlenül, ami igazságos, ahol végül nincs vesztes meg nyertes?

2017. márc. 1. 17:03
 90/173 anonim ***** válasza:
18%

Kedves kérdező! Hogy vagy? Hogy van a baba?

Azt tudja a férjed, hogy 2 gyerek után 50 ezer Ft jár, három gyerek után pedig 150 000?

2017. márc. 1. 20:45
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!