Terhes vagyok, a férjem abortuszra küld. Mit tegyek?
#78, erre gondolsz:
"#51, már bocsi, de tapasztalatom szerint ez az, amibe épeszű férfi nem megy bele, mert csak vesztes lehet. Ugyanis nem más, mint a #49 kicifrázva, biztosítandó, hogy a "babácskának" (dobtam egy hátast ettől a szövegtől az előbb, használni fogom) legyen még jobb, az anya stresszében se kelljen részesülnie...
A férfi mindkét esetben szimpla vesztes, ennyi. " - ez a férfi részéről szimpla önvédelem, nem, nem áldoznám fel magam azért, hogy azután nekem legyen még rosszabb, ennyi. Ezért egyáltalán nem a terhes nő stresszelése a cél, ilyenkor a férfi azzal járhat a relatív legkevésbé rosszul, ha nem megy bele ilyen párterápiás cuccba, hamar felszámolja a kapcsolatot, minden késlekedéssel ő veszít, az ő helyzete lesz egyre rosszabb. Az ott írt javaslat meg időhúzásról szólt, és nem egyébről.
#83, vitattam én egy percig is a nő szabad döntési jogát??? Olvasd már végig újra a válaszokat, kik vitatták, kik nyomták a nőt, hogy "te már anya vagy" blablabla...
Engem az izgat, hogy a férfi a lehető legkisebb mértékben legyen vesztes.
Egy párkapcsolatnak max DINAMIKUS egyensúlya van, statikus semmi esetre (semmilyen élő struktúrának).
Egyébként gondolkozhatsz, mi a jobb neki, ha két olyan gyerek után fizet tartásdíjat és tartja velük a kapcsolatot, akiket önként vállalt, vagy ha 3 után, amiből az egyiket ráerőszakolták??? Ésa gyerekeknek hogy esne, ha a 3-ból kettővel foglalkozik?
Szabad neked is végiggondolni, mivel veszít egy férfi ilyen helyzetben a kisebbet.
Vagy más a véleményed?
Én nem gondolom, hogy összehasonlítható lenne egy embrió egy megszületett emberrel. Egyfelől... másfelől amit írtál, az az igazságtalanság melegágya, eszerint neked mindegy, jó az is, ha van a történetben egy nyertes meg egy vesztes, de az eredőjük, a " a veszteség általában" az zéró...
" Azt pedig nem tudom értelmezni, hogy mit jelenthet emberi életről pénz függvényében dönteni." - azt én sem, de itt még mindig egy embrió a téma.
"Egyébként pedig ha egy abortusz miatt a nő válik és magával viszi a gyerekeket, akkor a férfinek nem marad más, mint a pénze 60 százaléka. Ezt egye meg, ha akarja! Megéri ez így bárkinek is?"
Miért, ha az abortusz ELMARADÁSA miatt a férfi válik, akkor a férfinek nem marad más, mint a pénze 50 százaléka... plusz, ha különösen nagy peche van, akkor előbb még sikeresen végigcsináltatják vele a terhességet, meg az első 2-3 évet is mindenféle hitegetéssel, és majd akkor lesz a válás, amikor az a nőnek jó ... a nagy semmiért cserébe. Megéri ez így a férfinek?
Valami olyan javaslatod nincs véletlenül, ami igazságos, ahol végül nincs vesztes meg nyertes?
Kedves kérdező! Hogy vagy? Hogy van a baba?
Azt tudja a férjed, hogy 2 gyerek után 50 ezer Ft jár, három gyerek után pedig 150 000?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!