Terhes vagyok, a férjem abortuszra küld. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Harmadik baba lenne.

2017. febr. 28. 09:09
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/173 anonim ***** válasza:
44%
...adókedvezmény... Egyébként az előbb mondták itt, hogy " Azt pedig nem tudom értelmezni, hogy mit jelenthet emberi életről pénz függvényében dönteni."...
2017. márc. 1. 20:58
 92/173 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon felpezsdult ez a kerdes.. De nezzunk meg forditva... Adott egy ferfi.. Évek óta hazas.. Nagyon vagyik babara.. Feleség nem akarja (tabit szed) hiba csúszik a dologba teherbe esik! Férje könyörög a babaert.. Nő elakarja vetetni.. Nos? Ezt akkor hogy is lehetne megoldani?
2017. márc. 2. 05:57
 93/173 anonim ***** válasza:
61%
#92, én spec nyugodt vagyok:), és továbbra is azt mondom, hogy csak akkor szabad bevállalni a terhességet, ha egyik fél sem ellenzi.
2017. márc. 2. 09:22
 94/173 anonim ***** válasza:
15%
Olyan megoldás, amiben nincs a helyzetnek "vesztese", nincsen. Gyermekszületés tárgyában nincs kompromisszumos megoldás. Nekem tök mindegy, melyik fél akarja a megfogant életet, melyik nem, az én értékrendem szerint az élet mint jelenség élvez elsőbbséget. Természetesen akkor is, ha a férfi az, aki a gyermek megtartását akarja a nő ellenében. Szerintem egy ilyen horderejű kérdésben ab ovo a férfiak fogadatlan prókátorának lenni méltatlan dolog. Lehet ilyet tenni, de akkor ez történjék nyíltan a dolog öncélúságát felvállalva. Legyen nyilvánvaló, hogy mindegy, mi a szitu, ki a felelőtlen, belehal-e a történetbe valaki, meet egy a lényeg: legyen meg a férfi akarata. Így legalább mindenki tisztán láthat.
2017. márc. 2. 09:26
 95/173 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem a férj már bánja azt a kettőt is, de még inkább az egész párkapcsolatát, onnantól, hogy egyáltalán megismerte a feleségét... :(
2017. márc. 2. 09:40
 96/173 anonim ***** válasza:
12%
Nagyon nehéz itt nem vitázni, és csak a saját véleményünket leírni, mert lesz, aki rögtön beleköt. Mégis én is leteszem a voksomat a kérdező oldalára! A gyeremeked legyen az első és te magad! A férjed akarata a "saját testére" vonatkozhat ebben az esetben. Ha a családját szerető és előtérbe helyező férfi, akkor úgyis melléd áll, ha nem, akkor jobb ha még most távozik. Nem is érdemel meg téged és a 2 gyermekét sem. Ha jó apja volt eddig a kettőnek, jó apja lehet a 3-nak is, ha akar. Ha nem akar, akkor tud a kettővel is bunkó lenni. Mindenhogy sérül a kapcsolat, mert gondolom meg is inogtál már benne, de lassan mindent a helyére lehet pakolni, főleg, ha mint férfit tudod őt szeretni és a gyermekeid mellet a kapcsolatotok érzelmi és testi oldalát is tudod erősíteni. Lehet a hormonok most nem épp a legkedvezőbbek, de látnia kell, hogy a gyerekek nem veszik el tőle azt, amit hiányol. ÉLettanilag a terhesség elején és később is úgy vagyunk szerkesztve, hogy a gyerek legyen az első. De szükségük van a férfiaknak arra, hogy megmaradjon a férfi szerepük is és ne váltsa fel az apaszerep. Ha ezt kicsit elhanyagoltad, tedd helyre és a férjed hozzáállása is változik! Ülj le vele és beszéljétek meg, ne kényszer legyen, bár most annak fogjátok mindketten érezni, de el kell mondanod neki, mennyire fontos neked ez a baba és mennyire nem szeretnéd elvetetni, de őt is szereted és őt sem szeretnéd elveszíteni. Ő viszont mondja el, hogy miben szeretne több figyelmet, hogy tudjátok kivitelezni, egy kicsit elmenni együtt valamerre, akár a két gyerek nélkül. Sok erőt kívánok!
2017. márc. 2. 09:45
 97/173 anonim ***** válasza:
20%
Persze, mert ez úgy szokott lenni, hogyha egy potyautas gyerek is kopogtat az ajtón, akkor az apuka-férjek azon nyomban elkezdik meggyűlölni a már megszületett és általuk is nevelt 2 gyereket, és a párjukat is! Nem?
2017. márc. 2. 09:46
 98/173 anonim ***** válasza:
26%
Persze, mert a potyautas gyerek az nem az övé, ugye? És nem így szokott lenni? Válás után nem szokott lenni ilyesmi? A holdon tetszik lenni?
2017. márc. 2. 10:05
 99/173 anonim ***** válasza:
20%
Megtenné, hogy nem kötözködni jár ide, és a kérdezővel foglalkozna? Úgy rémlik írva is vagyon: "Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!" Legyen szíves békén hagyni!
2017. márc. 2. 10:07
 100/173 anonim ***** válasza:
44%

"A gyeremeked legyen az első és te magad!"

"Ha a családját szerető és előtérbe helyező férfi,"

Pont ennyi. Mert hülye (balek) azért nem vagyok... nálam nyilván az lehet első, akinél én is első vagyok.

Testi kapcsolatot meg ugyan ki akarna még egyszer az embriót választó nővel... én kérek elnézést, de ennél a krokodil szája is csak biztonságosabb. Emlékszem, az EXem is azon nyűgött, hogy szülés után miért nem kívántam soha a szexet... tán, mert eljátszotta a bizalmam mindörökre, és inkább a döghalál, mint egy újabb "meglepibaba" kockázata...

Viszont most legalább megkaptam a válasz arra a nők által egyenesen soha meg nem válaszolt dilemmára, hogy vajon, ha a férfi bevállalja az óvszert, az változtat-e valamit a nők hozzáállásán? Láthatóan a világon SEMMIT. Ez is nagy tanulsága az itteni eszmecserének.

2017. márc. 2. 10:50
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!