Mit gondolsz lenne vagy lett volna olyan élethelyzeted amikor ha terhes lennél abortuszra mentél volna?
Jogi egyetem, elso ev, vedekezes mellett.
De megtartottam, es jelenleg folytatom az egyetemet a 3 honapos babam mellett :)
Nehezebb, de egyikrol sem akartam lemondani. Nagyon remelem, hogy sikerulni fog, de ha nem, akkor is jol dontottem.
Paromnak megteremti az anyagi biztonsagot, rendes lakhatasunk van.
Ha beteg lett volna a magzatom, akkor viszont elvetettem volna.
Ha megeroszakolnak es ugy leszek terhes akkor is.
Biztosan lett volna ilyen helyzet az életemben ( amíg suliba jártam stb)
Most is beüthet valami (pl a férjemet elbocsájtják, súlyos beteg a pici) amikor úgy döntenénk nem tarthatjuk meg a picit....
Mindenki döntse el maga hogy mit tud vállalni, és mit nem...
Nemreg a magzatrol azt hittuk, hogy downos. Az amnio eredmenyere mar gyakorlatilag korhazi pakkal keszultunk, mert megszultem volna. Nem birtuk volna ki lelkileg, hogy megtartsuk. Szerencsere nem lett downos, meg az nem is igazan abortusz lett volna vegul is, hanem szules.
Amugy egyetem alatt szerintem mentem volna, de nem biztos. A helyzettol fuggott volna, de nagyon ugyeltem a vedekezesre, hogy ez sose legyen valasztas kerdese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!