Mit gondolsz lenne vagy lett volna olyan élethelyzeted amikor ha terhes lennél abortuszra mentél volna?
Volt ilyen és ezután is lesz. Ha a baba tervezett, várt, akkor ő a legnagyobb kincs és már gyakorlatilag az első perctől várjuk.
Ha nem jó időben jött (pl. fiatalon) és nem akarom, akkor meg semmit nem jelent számomra.
Számomra egy lehetőséget jelent a "csodára", nem maga a csoda az első pillanattól.
Továbbá ha az én életemet veszélyezteti, vagy a baba beteg (egy vese, pitvar/kamra átjárhatóság önmagában számomra nem betegség, de pl. down igen) akkor abortusz. Ez 100%.
Igen, van az a elethelyzet, amiben pl. most is elek.
21 evesen, egy erettsegivel a kezemben, havi 110 ezer forinttal a zsebemben. A baratom sem keres jobban, alberletben elunk es van egy kb. 800 ezer ft-os minuszunk.
2-3 honappal ezelott volt is reszunk nagyjabol a dologban, ugyanis kiszakadt a gumi. Rohantunk a receptert, de hat hala az egeszsegugyi rendszernek, csak reggel fel 5-kor sikerult megvenni a gyogyszert, ugy hogy a baratom edesanyja segitett nekunk( korhazi dolgozo). Amugy mehettem volna a sajat korzetembe, ertekes orakat veszitve.
Ha akkor terhes maradok, nincs mese , megyek ab.-ra. Nem tudnank eltartani, tisztessegesen felnevelni egy gyereket, nem csak most, hanem meg jo par evig. Masnak meg nem fogok szulni, hiaba hangzik szepen az orokbeadas.
Igen van és volt is. Én alapból nem szeretem a gyerekeket, vagyis inkább semmi türelmem és idegrendszerem nincs hozzájuk, úgyhogy bár mindig rendesen védekeztünk, de ha teherbeestem volna, biztosan elvetetem. De ez ugyanúgy igaz a jövőmre nézve is. Ráadásul sulizok is, nem is lenne miből eltartani, fiatal vagyok még és úgy alapjáraton a hátam közepére nem kívánok egy gyereket.
22L
Most őszintén, miért kellett lepontozni? Szeretném megérteni a gondolatmenetét annak, aki csak ész nélkül tudja nyomogatni a piros kezeket..
Komolyan szánalom, akkor minek a kérdés, ha a válasz már nem tetszik...?
20 éves kor alatt nem tartottam volna meg akkor sem ha van anyagi alapom
Es most is csak akkor ha van párom es normális anyagi helyzetem
Nem magam miatt hanem a kicsi miatt
A gyermek akkor boldog ha a szülei is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!