sziasztok, egy barátnőmnek szeretnék segíteni, régóta együtt vannak a barátjával és nem rég közölte velem, hogy terhes, megtartani semmi képen nem akarja, és nem is nagyon van olyan helyzetben, hogy megtartsa viszont az abortusztól fél is meg bele se akar belegondolni, hogy ezt megtegye, mit javasolnátok neki??
2.növesszen agyat,ha már méhet sikerült ez se lesz nehéz
2016. márc. 16. 20:30
3/24 carcinogen agent válasza:
És reméljük hogy nem az apjától kapott gyomorszájba célzott jobb egyenestől fog elvetélni.
2016. márc. 16. 20:31
4/24 anonim válasza:
szülje meg és adja árvaházba, az abortusz durva folyamat, lehet, hogy utána soha nem fognak majd jól működni a dolgok.
2016. márc. 16. 21:50
5/24 anonim válasza:
Nem ellenzem az abortuszt, mert vannak olyan esetek, amikor én is élnék vele. Pl. értelmi fogyatékos gyerek, súlyos beteg, erőszakból fogant, halálos beteg vagyok. De ez esetben azt mondom, hogy egye meg, amit főzött. Már az is gyönyörű, hogy 15 évesen évek óta van barátja valakinek. Gyerekként szexelni meg aztán pláne. Ha ehhez elég nagy volt, akkor legyen felvállalni és felnevelni is.
2016. márc. 17. 07:45
6/24 anonim válasza:
első körben mondja meg a szüleinek majd ők adnak neki tanácsot.
2016. márc. 17. 17:57
7/24 anonim válasza:
Terhesség megszakítás a legésszerűbb döntés ebben a helyzetben ! A mai világban nagyon korszerű eljárással zajlik , komplikációknak és annak az esélye hogy a későbbiekben nem lehet gyermeke nagyon minimális !!!
2016. márc. 20. 08:45
8/24 anonim válasza:
utolsó, olvass utána az Ascherman szindrómának... sokkal gyakoribb mint gondolnák, ha volt nőgyógyászati műtét vagy abortusz, és utána bármikor is elvetél, nagy valószínűséggel ez áll a háttérben.
2016. márc. 20. 08:56
9/24 anonim válasza:
Könnyű azt mondani hogy szülje meg a gyereket és mondjon le róla - tudom hogy totálisan felelőtlen volt a kislány, de én azt mondanám vetesse el a gyereket. A terhesség sokszor még a felnőtt nők szervezetének is nagyon megterhelő. Egy gyerek ne szüljön gyereket. A barátnőd attól nem fél hogy milyen lesz kihordani és megszülni a babát?
Szóval szerintem az abortusz a megoldás. És valaki beszéljen a lány fejével, fogassa fel vele mennyire fontos a fogamzásgátlás!!! (ha már annyira szexelni akar kislány létére) Az óvszer nem csak a terhességtől, a nemi betegségétől is véd. Nem hitegetheti magát az ember azzal hogy ő nem lehet terhes, nem kaphat HIV fertőzést, vagy hasonló szörnyűséget.
2016. márc. 20. 09:46
10/24 anonim válasza:
Miért a szex nem megterhelő a szervezetének? A szülei helyében két akkora sallert adnék neki hogy 20 éves koráig a szex szó jelentését is elfelejti. Elvinném abortuszra, de azután megváltozna a hozzáállásom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!