Terhes vagyok, a férjem abortuszra küld. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Harmadik baba lenne.

2017. febr. 28. 09:09
 141/173 anonim ***** válasza:
57%

"Egyébként úgy emlékszem, hogy a házasSági esküben benne van, hogy IGEN -t mondunk a gyermekáldásra is."

Khmmm, khmmm....

2010. évi I. törvény az anyakönyvi eljárásról:

28. § (1) A házasság megkötésekor az anyakönyvvezető és két tanú előtt a házasulók házasságkötésre irányuló nyilatkozatot tesznek.

(2) Az anyakönyvvezető előbb az egyik, majd a másik házasulónak külön-külön név szerint felteszi a kérdést: kijelenti-e, hogy a jelen lévő másik féllel házasságot köt?

(3)89 Ha a feltett kérdésre mindkét házasuló igennel válaszolt, az anyakönyvvezető kijelenti, hogy a házasságkötés utáni nevükön megnevezett felek a Polgári Törvénykönyvről szóló törvény értelmében házastársak.

Valójában ennyi, szó sincs semmiféle gyerekről meg áldásról...

(a Kérdező meg azzal ugye kifejezetten sokra fog menni, hogy MÁS férfiak szerint vállalnia kellene a gyereket)

2017. márc. 5. 00:07
 142/173 anonim ***** válasza:
29%

ezt a dalt ajánlom a figyelmedbe:

https://www.youtube.com/watch?v=feTJczyOYms

2017. márc. 5. 16:44
 143/173 anonim ***** válasza:
45%
Na, kezdődik a lelki terror... nehogy a Kérdezőnek egyszerűbb legyen a döntése a meglévő családja és a terhessége között...
2017. márc. 5. 17:02
 144/173 anonim ***** válasza:
17%

Azt hiszem, az a helyes kifejezés, hogy "harmadik baba" és hagyjuk el a "lenne" formát, mert már megfogant, már él. ÉS akkor is harmadik baba, ha nem hagyják életben, mert a valamikori létezésének lenyomata mind a "szüleiben", mind a túlélő testvéreiben tudva-öntudatlanul benne marad mindhalálig vagy talán azon túl is: hetedíziglen.

Aki ezt nem hiszi, járjon utána Philip G. Ney Abortusztúlélők c., magyarul is megjelent szem- és szívnyitogató könyvében. Ne engedd elpusztítani a kisbabát, küzdj velünk is érte és magadért, egész családodért, egész nemzetedért! Életre fel! Redivivus

2017. márc. 5. 18:11
 145/173 anonim ***** válasza:
44%

#144, nem kérlek, a helyes kifejezés egy embrióra az, hogy embrió - bár mily furcsa és meglepő is ez elsőre...

Egyebekben meg neked miért jó az, ha a Kérdezőt lázítod a férje, és gyerekei apja ellen? Sorba fogsz majd állni, ha a Kérdező gyerekei a felelőst keresik az életük alakulásáért?

2017. márc. 5. 18:40
 146/173 anonim válasza:
35%
Én egy apuka vagyok. 6 éve volt, hogy éppen munkahely váltásban voltam. Emellett Budapestről vidékre költöztünk az új munkahely miatt, így albérletet is kerestünk. Tele voltam bizonytalansággal. Soha nem felejtem el, éppen az uszoda öltözőjében voltam, amikor láttam, hogy a feleségem sms-t írt. "Babát várunk, vagy nem is annyira várjuk?"- írta. Megfagyott bennem az ütő. Na ne.... Pont most? Ennél rosszabbkor nem is jöhetne... Nagyon nem hiányzott az egész macera, az a 9 hónap, a nehezen viselhető feleség, az álmatlan éjszakák, hadd ne soroljam, mindenki tudja, akinek gyereke van. Nekünk már volt 2. Mindenkire haragudtam, még a kis betolakodóra is. Megszületett. Sokszor megdöbbenek a saját érzésemen. Tőle féltem? Rá haragudtam? Annyira szeretem, annyi örömöt ad nekem, hogy nagyon furi így visszagondolni az akkori érzéseimre... Éppen ma megy az iskolai felvételire. Nyáron lesz 6 éves. ...és nemcsak a mesében a legkisebb a legaranyosabb... Nekem a kedvencem. Szóval megértem a férjed érzéseit...
2017. márc. 6. 06:58
 147/173 anonim ***** válasza:
45%
#146 - igen, néha ilyen is előfordulhat esetleg - gyakrabban meg az ellenkezője. Erre bazírozni tehát nem más, mint orosz rulett 4 és egy majdani ember életével...
2017. márc. 6. 11:24
 148/173 anonim ***** válasza:
32%
Mar csak azert se vetesd el;) Hadd robbanjon fel ez az unatkozo abortuszreklam. Hajra kerdezo!
2017. márc. 6. 11:28
 149/173 anonim ***** válasza:
39%
#148, tényleg megszívatnád a kérdező párját, és 2 meglévő gyerekét pusztán azért, hogy ezzel engem bosszantani próbálj? Azért, mert az előbb szembesítettelek egy hazugsággal? Ez már a legalja, vagy van még ez alatt is lépcsőfok?
2017. márc. 6. 11:40
 150/173 anonim ***** válasza:
32%
Milyen hazugsaggal?
2017. márc. 6. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!