Terhes vagyok, a férjem abortuszra küld. Mit tegyek?
#162, eredendően egy másik kérdéshez írtam be tegnap, de ide is válasz:
"A vállalás még kérdés, de ez az élet már megvan, ha még olyan kicsi is... " - szerintem meg hiba a magzati kor előtti létezést túldimenzionálni, ugyanis a szedercsíra, hólyagcsíra, embrió és hasonlók több mint fele egyébként is kiürül spontán módon, működik a szervezet védekező mechanizmusa. Nincs ennek túlzott jelentősége, ha csak nem kerítenek köré direkt mesterséges felhajtást.... tudod, mint a kedves "magzatvédők" akik lelkesen menetelnek meg plakátolnak a művi abortusz áldozataiért, genocidiumot vizionálnak, miközben széljegyzetben sem említik soha a spontán vetélések sokkal nagyobb számú áldozatát. Szerinted mi ez, ha nem tömény képmutatás?
Mindegy, én úgy vagyok vele, hogy még egy az én genomom felével bíró embrió se ér annyit, mint mondjuk egy élve megszületett kölyökmacska. Az semmi más, mint egy lehetőség, aztán nagyobb számban a biológia, kisebb számban meg a létrehozói tudata eldönti, élnek-e ezzel a lehetőséggel, vagy nem.
Atyaég mennyi ember fejében vannak bajok, nevetséges, mit le nem művelnek.
#163 ezt a sok töménytelen mennyiségű baromságot amúgy honnan szeded??! Valaki segít benne? Nem akarom elhinni, hogy vannak ilyen elborult elméjű egyedek is köztünk..
Nem kell csűrni-csavarni, mert tök felesleges. Mint ahogy az is, hogy szerinted honnan kezdődik az emberi élet stb, mert a végső döntés akkor is a nőé és igen is joga van dönteni a saját teste és élete felett, tehát ha akarja, úgyis elveteti és ezen nem fog változtatni semmilyen idiota predikacio...Úgyhogy tök jó lenne, ha megkimelnétek az értelmes és normális válaszolókat ezektől a baromságoktól, mert még olvasni rossz, nem hogy belegondolni, h valaki szerint ez tényleg így a jó és helyes.. Pff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!