Terhes vagyok, a férjem abortuszra küld. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Harmadik baba lenne.

2017. febr. 28. 09:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/173 anonim ***** válasza:
85%
ti nem beszélgettek? és házasok vagytok...vicc
2017. febr. 28. 09:29
 12/173 anonim ***** válasza:
29%
Ketgyerekes, felnott ferfi nem tudja, hogyan kell ovszert hasznalni?!
2017. febr. 28. 09:31
 13/173 anonim ***** válasza:
62%
Te meg küldd el kasztrálásra őt.
2017. febr. 28. 09:34
 14/173 anonim ***** válasza:
37%

Én se értem, hogy lehet az, hogy másoknak ekkora "pechje" van az óvszerekkel, nekem meg soha semmi gondom nem volt. Meg érdekes módon a tablettákkal se... (Igaz, én tudok olvasni, és ami ennél is fontosabb, szoktam is.)

Kérdező, egyszerűen azt mondod, hogy NEM. És ha netán elfajulnának a dolgok, a kórházban sem írod alá a papírokat. Ennyi.

2017. febr. 28. 09:38
 15/173 anonim ***** válasza:
21%
Nem kötelezhet rá. Én a helyedben pedig melegebb éghajlatra küldeném őt. Kéne a fenének olyan házastárs, akinek lenne rá pénze, mégis inkább megölné a saját gyerekét. Elválnék az ilyentől. Mindegy, hogy férfi-e vagy nő. Egy ennyire nem családcentrikus emberrel később még nagyon szívni fogsz. 3 gyerek teljesen normális szám. Nem sok.
2017. febr. 28. 09:42
 16/173 anonim ***** válasza:
96%

van akinek egy gyerek is sok, de mondjuk, ha ott tartok valakivel, hogy a férjem, akkor csak megbeszélem vele, hogy hány gyereket akar, és ha az első után egyikünk nem akar többet, akkor leülünk és megbeszéljük, hogy mi legyen, hogyan védekezzünk stb...

kommunikáció nulla, ez "házasság"

2017. febr. 28. 09:45
 17/173 anonim ***** válasza:
43%
Ne haragudj, de nem lehetsz ennyire akaratgyenge. Ha egeszeges a baba es Te szeretned, akkor ertse meg a ferjed. Persze, a szex jo volt neki, aztan a kovetkezmenyeket mar nem vallalja. Es mi az, h "abortuszra kuld"???? Allj a sarkadra.
2017. febr. 28. 12:30
 18/173 anonim ***** válasza:
57%
Nem a 13 eves lanya vagy...
2017. febr. 28. 12:40
 19/173 anonim ***** válasza:
39%

#15 "Kéne a fenének olyan házastárs, akinek lenne rá pénze, mégis inkább megölné a saját gyerekét. Elválnék az ilyentől." - hú, de nagy büntetés megszabadulni egy olyan nőtől, akinek egy embrió fontosabb, mint a párja, akinek a férj az spermadonor és eltartóbalek. Az ilyen nő nem az ember élete párja... hanem a legádázabb ellensége.

Kérdező, annál jobb ötlet nincs, mint az, hogy üljetek le, és beszéljétek meg egymással, itt nem fogja senki eldönteni helyetted.

2017. febr. 28. 13:07
 20/173 anonim ***** válasza:
22%

Na ja, az én EXEM is az embriót választotta, neki is telebeszélték ostobasággal a fejét, hogy majd így, meg majd úgy... azóta már van egy normális párom...:)

#10, az ilyen nőkkel szemben egy épeszű férfi első dolga elmenni egy minimálbéres állásba, vagy akár munkanélkülire...

2017. febr. 28. 13:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!