Terhes vagyok, a férjem abortuszra küld. Mit tegyek?
Én se értem, hogy lehet az, hogy másoknak ekkora "pechje" van az óvszerekkel, nekem meg soha semmi gondom nem volt. Meg érdekes módon a tablettákkal se... (Igaz, én tudok olvasni, és ami ennél is fontosabb, szoktam is.)
Kérdező, egyszerűen azt mondod, hogy NEM. És ha netán elfajulnának a dolgok, a kórházban sem írod alá a papírokat. Ennyi.
van akinek egy gyerek is sok, de mondjuk, ha ott tartok valakivel, hogy a férjem, akkor csak megbeszélem vele, hogy hány gyereket akar, és ha az első után egyikünk nem akar többet, akkor leülünk és megbeszéljük, hogy mi legyen, hogyan védekezzünk stb...
kommunikáció nulla, ez "házasság"
#15 "Kéne a fenének olyan házastárs, akinek lenne rá pénze, mégis inkább megölné a saját gyerekét. Elválnék az ilyentől." - hú, de nagy büntetés megszabadulni egy olyan nőtől, akinek egy embrió fontosabb, mint a párja, akinek a férj az spermadonor és eltartóbalek. Az ilyen nő nem az ember élete párja... hanem a legádázabb ellensége.
Kérdező, annál jobb ötlet nincs, mint az, hogy üljetek le, és beszéljétek meg egymással, itt nem fogja senki eldönteni helyetted.
Na ja, az én EXEM is az embriót választotta, neki is telebeszélték ostobasággal a fejét, hogy majd így, meg majd úgy... azóta már van egy normális párom...:)
#10, az ilyen nőkkel szemben egy épeszű férfi első dolga elmenni egy minimálbéres állásba, vagy akár munkanélkülire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!