Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért beszélnek sokan úgy az...

Miért beszélnek sokan úgy az abortuszról mintha semmiség lenne?

Figyelt kérdés
Nem vagyok abortuszellenes, de néha azt veszem észre, hogy emberek nem fogják fel azt, hogy ez mennyire komoly döntés, és jól meg kell gondolni.
2015. aug. 6. 19:42
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/194 anonim ***** válasza:
11%
Nehogy a tiniknek ne feleljen meg az óvszer, mikor nekünk, 19 házasoknak megfelel! A következő mi lesz? Megszakításra buzdítjátok a fiatalokat?
2015. aug. 9. 13:32
 52/194 anonim ***** válasza:
0%

19 éves, bocs.

39/N.

2015. aug. 9. 13:32
 53/194 anonim ***** válasza:
0%
50-es! Szerintem te vagy a tini,aki magyarázza a bizonyítványát. Tudod mennyibe kerül az abortusz? Jah, hogy azt nyilván jobb kifizetni, mint a gyógyszert és a tablettát. Remélem a véleményed nem hangoztatod széles körben, mert a sok tökkelütött még hallgatna rád.
2015. aug. 9. 14:57
 54/194 anonim ***** válasza:
3%
Hangulat tönkretétele? MIRŐL BESZÉLSZ? Az abortusszal minimum egy élet megy tönkre, de sokszor több is. Ideje lenne felelősségteljesebb szemmel nézni a világot, még, ha 14 éves kislány vagy, akkor is.
2015. aug. 9. 14:59
 55/194 anonim ***** válasza:
76%

Itt egyes egyedul ti nem tudtok szoveget ertelmezni...

Gunyosan megjegyeztem, hogy kb. olyan vagy, mint egy 14 eves, mert az egyik valaszolo mar (jogosan), de nem akart veled tovabb csevereszni, de te meg akkor sem hagytad. Aztan Isten se tudja miert ebbe az egesz dupla vedekezesbe, belekeverted a fiatalokat is. En erre meg irtam azt amit, ami egyebkent baromira messze all a kettotok altal leszurt kovetkeztetesbol(sehol nem irtam , hogy ne vedekezzenek a fiatalok, meg, hogy menjenek ab-ra, hanem, hogy baromsag elvarni az ovszer, gyogyszer kombot, mert nem tudnak kifizetni!). Amugy sem tudom honnan veszed, hogy a fiatalok nem vedekeznek, persze konnyebb csak a rosszat irni.

A hangulatot meg igenis megtudja olni, ez a fajta paranoia.

2015. aug. 9. 17:09
 56/194 anonim ***** válasza:
3%
Honnan veszem, hogy a fiatalok nem védekeznek? Válasz: Mondjuk erről az oldalról. Több ezer kérdés van itt erről: Lehetek terhes? A sötétségük a szex terén meg égbe kiáltó. Értelmes felnőtt embereket pedig érdekes módon nem zavar az óvszer (lásd itt is a 39 éves nőt, vagy mondjuk engem). Az árral kapcsolatban még mindig nem érted a dolgokat. Az abortusz is nagyon drága! De amúgy a tudok egy jó tippet: a csaj veszi a tabit, a srác a gumit. Fejenként havi kb 5000 HUF-ot csak megér az, hogy ne kelljen abortuszra menni, nem? Főleg úgy, hogy minden második tini szájában ott lóg a cigaretta is. Még mielőtt megkérdezed azt is, hogy ezt honnan veszem, leírom,hogy van szemem és látom. Ahol van cigire pénz, ott legyen védekezésre. A "gyerekességről" pedig annyit:hogy egy gyerekkel mégis hogy beszéljen az ember? Olyan szintre kellett mennem, hogy legyen esély arra, hogy talán ő is megérti azt, amit írok. Sajnos nem mentem elég mélyre...
2015. aug. 9. 17:32
 57/194 anonim ***** válasza:
78%

Ertelmes felnott embereket nem zavar a gumi?! Amugy te szelektiven olvasol? Elegge ugy tunik.

Mindenesetre kiderult, hogy nem vagyok ertelmes felnott ember. Kiraly. :)

2015. aug. 9. 17:43
 58/194 anonim ***** válasza:
79%
Én is ezen akadtam ki, hogy aki értelmes, azt nem zavarja a gumi. Vicc..
2015. aug. 9. 18:38
 59/194 anonim ***** válasza:
2%
Miért baj, ha sem engem, sem a páromat nem zavar?
2015. aug. 9. 20:20
 60/194 anonim ***** válasza:
2%
Vicc? Miért lenne az vicc,hogy aki nem tud eltartani egy gyereket, az védekezzen duplán? Még mindig nem értem, hogy egy esetlegesen élvezetesebb szex kedvéért miért érdemes bevállalni egy abortuszt, ahol minimum egy ember életét tönkreteszik, de valószínűleg többen sérülnek.Hangsúlyozom, a mai óvszerek már extra vékonyak, szinte észrevehetetlenek, nem ezek gátolják az élvezetes szexet. Ha pedig már megérett a kapcsolat a gyerekre, akkor el lehet hagyni. Ennyi.
2015. aug. 9. 20:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!