Soha nem fogom elismerni az igazad. Ha ezt sikerült leszűrnöd, akkor elég szar a szövegértésed és túl jó a fantáziád. ;)
2015. aug. 8. 12:25
32/194 anonim válasza:
Így van...nyíltan soha nem ismered el, viszont azzal, hogy nem tudsz észérveket felhozni, bizony mégis beismerted! Tetszik, nem tetszik.
2015. aug. 8. 13:03
33/194 anonim válasza:
Azért mert nem akarom tovább tépni a szám? :D Soha nem fogod megérteni, elfogadni az álláspontomat, minek erőlködjek? Ülhetnénk itt naphosszat, de minek?
Na ugye..erre meg te nem tudsz válaszolni.
Higgy amit akarsz, ha ettől jobban alszol. ;)
2015. aug. 8. 13:05
34/194 anonim válasza:
Egyébként néha visszaolvashatnád magad. Nem neveted el magad? Szerintem igazán röhejes. :D
2015. aug. 8. 13:08
35/194 anonim válasza:
Nem, nem értem meg az álláspontodat, hogy, ha van arra lehetőség, hogy duplán védekezzen az, aki nem akar gyereket, mert úgy is abortuszra menne, ha megfoganna, akkor az miért nem tesz így? Miért jobb bevállalni inkább egy abortuszt, mint a dupla védekezéses szexet? Én nevetgéljek magamon? Kösz, nem. Nevetgéljen az magán, aki a műtő előtt fekszik leszíjazva, kiszolgáltatottan a saját hülyesége miatt.
2015. aug. 8. 14:25
36/194 anonim válasza:
Hany eves vagy, 14? Uristen...
2015. aug. 8. 14:53
37/194 anonim válasza:
Vicc, hogy ugyanolyan a szex gumival.. :D
2015. aug. 8. 21:06
38/194 anonim válasza:
27 miért? 14 évesek itt tudod miket szoktak kérdezni? "Terhes lettem, mert azt sem tudom mi az a szex, nem tudok védekezni sem". Nem értem ezért az összefüggést. Miből gondolod, hogy 14 lennék? Érett, felnőtt nő vagyok, felelősségteljes gondolkodással. Ha ti is azok lennétek, nem röhögnétek a dupla védekezésen.
2015. aug. 8. 21:08
39/194 anonim válasza:
Első vagyok. Ne haragudjatok hogy közbeszólok a vitátokba. Nekem 3 gyerekem van, a harmadik spirál mellett fogant. Aztán kicsit több mint 1 éve terhes lettem fogamzásgátló mellett is, de őt sajnos elvetéltem. Egyet kell értenem azzal, aki azt mondja hogy kényelmetlen gumival a szex. Mi végigpróbáltuk az összes gumit, és egyik sem volt jó. Egyszerűen nem élveztem. Elkell fogadni azt, hogy van akinek jó gumival is azt is, hogy van akit zavar. És igen, az élvezetért szexelünk. DE! Én most is gyógyszert szedek, igaz már erősebbet, mint ami mellett terhes lettem. ÉN soha nem vetetném el az egészséges gyerekem. SOHA! Nem lennék rá képes. És most várok sterilizálásra, van még 6 hónap várakozási idő. Ha esetleg bcsúszna, megtartanám. Ha sterilizáció után esnék teherbe, akkor sem vetetném el. Szóval én sem védekezek duplán, pedig én aztán hamar bekapom a legyet. Kár ezen vitatkozni, nem egyezik a véleményetek, fogadjátok el egymást így. Nem ér ennyit az egész. Aki abortuszra akar menni, az úgyis elfog menni.
2015. aug. 8. 21:15
40/194 anonim válasza:
Utolso, de valljuk be az abortuszra varo holgyek kozott kevesebb aranyban vannak azok, akik spiral vagy fogamzas gatlo mellett estek tegerbe, mint akik sehogy sem vedekeztek, Csak nezd meg az itt kiirt "igy lehetek terhes" kerdeseket: "a baratom picit belemelvezett" "ki akarta huzni, de nem sikerult idoben" "nem jott meg lehetek terhes" a kerdesre hogy szexelt es hogy vedekezett meg az a valasz, hogy sehogy vagy esetleg olyat is lattam mar, hogy bugyi volt rajtam.
Na ezeket nezem le, es hivom IDIOTANAK! Es tobbsegukben ok ulnek a varoban es nem az, akinek fogamzasgatlo mellett becsuszott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!